من مهستی ام ۳۳ سالمه و حدود سه ماه پیش سرما خوردم بعدش قورت دادن خیلی سخت شد جوریکه هرچی میخوردم گیر میکرد تو گلوم یا بخشی از غذا همیشه انگار تو گلوم بود. پیش ده تا دکتر و متخصص رفتم اما همه میگفتن مشکلی نداری و این منو کلافه کرد چون هنوز مشکل داشتم. تا اینکه پیش یه دکتر رفتم گفتاردرمان بودن ولی دکتری درمان بلع داشتند. آقای دکتر دشتله از همون اول با انرژی مثبتی که بهم داد منم آروم کرد آندوسکوپی بلع انجام داد برام و حین اینکه لوله از بینی رد کرده بودن به غذا داد و من قورت دادم ولی با اینکه خودم حس میکردم تو گلوم مونده ایشون فیلم آندسکوپی رو نشون دادن همون لحظه و انگار من داشتم به خودم تبیین میکردم البته دکتر دشتله بهم گفتم ریفلاکس و ترشحات پشت حلقیمم زیاده که یک هفته با رعایت دستورات ایشون و مصرف آنتی ریفلاکس تونستم تقریبا همه چیو راحت بخورم. دوستان هرکسی مشکل گیر کردن غذا تو گلو داره یا احساس درد میکنه موقع قورت دادن مثل من خودشو سرگردان این مطب و اون مطب نکنه مستقیم برید پیش یه دکتر متخصص در زمینه بلع که توی تهران من میدونم دکتر دشتله بهترین کسیه که میتونه درمانش کنه. ببخشید طولانی شد اما خواستم حتما این تجربه مو به اشتراک بذارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه من چند هفته پیش سرماخورده بودم دکترم نرفتم الان سرماخوردگیم خوب شده ولی همه اش احساس میکنم غذا توو گلوم مونده و پشت کتفم سمت راست یه نقطه درد میگیره گفتم از شمام بپرسم،البته من خیلی وقت پیش یه بارم اینجوری شده بودم ولی اون موقع پشتم درد نمیکرد فککنم عصبی بود اون ولی الان یه هفته اس خوب نمیشه استرس دارم