2777
2789
عنوان

احساس ماندن غذا در گلو و تجربه درمان مشکل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 19870 بازدید | 51 پست
فدات شم عزیزم اصلااااا یک درصد هم نگرانی و ترس نداره اونقدر دکتر دشتله آروم و شوخ طبعه که کلا ترست م ...

خدانکنه 

ببخشید شما این مشکل داشتی ؟ علتش چی بود ؟ 

یعنی فرق داره با مال معده ؟ من ترسوام خیلی میترسم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم دکتر دشتله بهم گفتن ریفلاکس حنجره دارم و خیلی ها هم دارن شاید خبر نداشته باشن

رفلاکس حنجره هم داریم مگه ؟ چه جالب 

چه درمانی بهتون دادند؟

رفلاکس حنجره هم داریم مگه ؟ چه جالب  چه درمانی بهتون دادند؟

اره عزیزم دکتر دشتله برام نوشته بود ریفلاکس LPR دارم  برای درمانش گفتن هم باید داروی انتی ریفلاکس با تجویز دکتر گوارش بخورم هم باید سبک زندگی و بخصوص رژیم غذایی رو تغییر بدم که خداروشکر الان خیلی بهتر شدم البته یسری تمرین برای تقویت عضلات گلوم داد که خیلی بهتر قورت بدم غذاهارو

اره عزیزم دکتر دشتله برام نوشته بود ریفلاکس LPR دارم  برای درمانش گفتن هم باید داروی انتی ریفلا ...

چقدر جالب بود اصلا نمیدونستم 

ممنون عزیزم حتما میرم پیش شون‌

اره عزیزم دکتر دشتله برام نوشته بود ریفلاکس LPR دارم  برای درمانش گفتن هم باید داروی انتی ریفلا ...

میدونی من همش حس میکنم عین گلوله مو تو گلو و نایی گیر کرده تا معده 

شمام این حس داشتی ؟

من همش انگار مونده بود تو گلوم و هرچی گلومو پاک میکردم از بین نمیرفت تا جاییکه ترس از خفگی داشتم همش

من همش حس میکنم یه تیکه مو  گیر کرده 

خیلی حس بدی هست 

من همش انگار مونده بود تو گلوم و هرچی گلومو پاک میکردم از بین نمیرفت تا جاییکه ترس از خفگی داشتم همش

سلام ترو خدا اگه هستین جواب منو بدین که دارم داغون میشم من مشکل بلع دارم و همش حس میکنم چیزی تو گلومه طوری که تری از خفه شدن دارم و بعضی وقتا حس خفگی میگرم ببخشید شرمندتونم ارغ هم باعث میشه بزنم ریفلاکس معده ام داشتم و الان توی اینترت ممیخوخم خیلی میترسم چیزایه خوبی ننوشته هرکی یه چیز میگهه چیکار کنم خوب ششم

سلام ترو خدا اگه هستین جواب منو بدین که دارم داغون میشم من مشکل بلع دارم و همش حس میکنم چیزی تو گلوم ...

سلام وقت بخیر 

من ترس نداشتم فقط رفلاکس معده دارم هر موقع استرس بگیرم یا معده درد این مشکل برام ایجاد میشه 

خانوم میشه بگین خوب شدین یا ن چیکار کردین من دقیقا اینطوزیم

خیلی بهتر شدم 

استرسم ک کم میشه درست میشه 

مضطرب شم این حس شدید میشه مشکل معده اس 

خیلی بهتر شدم  استرسم ک کم میشه درست میشه  مضطرب شم این حس شدید میشه مشکل معده اس

چیکار کنم بهتر شم خداروشکر مشکل لبع ام خوب شده ولی لامصب هرچی میخورم میاد تو گلوم و هی غذا میاد بالا و باد ببخشید ارغ میده هی درمان خاصی انجام دادین شما؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز