2777
2789

سلام دوستان

من مهستی ام ۳۳ سالمه و حدود سه ماه پیش سرما خوردم بعدش قورت دادن خیلی سخت شد جوریکه هرچی میخوردم گیر می‌کرد تو گلوم یا بخشی از غذا همیشه انگار تو گلوم بود. پیش ده تا دکتر و متخصص رفتم اما همه میگفتن مشکلی نداری و این منو کلافه کرد چون هنوز مشکل داشتم. تا اینکه پیش یه دکتر رفتم گفتاردرمان بودن ولی دکتری درمان بلع داشتند. آقای دکتر دشتله از همون اول با انرژی مثبتی که بهم داد منم آروم کرد آندوسکوپی بلع انجام داد برام و حین اینکه لوله از بینی رد کرده بودن به غذا داد و من قورت دادم ولی با اینکه خودم حس میکردم تو گلوم مونده ایشون فیلم آندسکوپی رو نشون دادن همون لحظه و انگار من داشتم به خودم تبیین میکردم البته دکتر دشتله بهم گفتم ریفلاکس و ترشحات پشت حلقیمم زیاده که یک هفته با رعایت دستورات ایشون و مصرف آنتی ریفلاکس تونستم تقریبا همه چیو راحت بخورم. دوستان هرکسی مشکل گیر کردن غذا تو گلو داره یا احساس درد میکنه موقع قورت دادن مثل من خودشو سرگردان این مطب و اون مطب نکنه مستقیم برید پیش یه دکتر متخصص در زمینه بلع که توی تهران من میدونم دکتر دشتله بهترین کسیه که میتونه درمانش کنه. ببخشید طولانی شد اما خواستم حتما این تجربه مو به اشتراک بذارم.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره دقیقا نوشابه دلستر دود سیگار و قلیون و مخصوصا غذای تند اصلا نهم عزیزم تا ریفلاکست تشدید نشه و ا ...

من وقتی سرما میخورم اینجوری میشم خیلی بده 

واقعا 🤭من نوشابه میخوردم که مثلا بهتر شم 

خوب شد گفتی 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من وقتی سرما میخورم اینجوری میشم خیلی بده  واقعا 🤭من نوشابه میخوردم که مثلا بهتر شم  خو ...

آره عزیزم نوشابه چون سرده و گاز داره ریفلاکس رو تشدید میکنه، بهتره یه کم آب ولرم بخوری و یه تمرین دکتر دشتله یادم داده بود که اینجور مواقع دو تا کار بکنم اول اینکه تا سه بار زبونمو بیارم بیرون بین دندونام بذارم و محکم آب دهنمو قورت بدم درحالیکه زبونم بیرون مونده باشه و دوم اینکه فکرمو به یه فیلم یا موضوع مورد علاقم پرت کنم چون واقعا ریشه اصلی این مشکل خوره فکریه همش

آره عزیزم نوشابه چون سرده و گاز داره ریفلاکس رو تشدید میکنه، بهتره یه کم آب ولرم بخوری و یه تمرین دک ...

ممنون عزیزم 😍😍😍 

چه راهکار های جالبی 

دقیقا ریشه اش فکره بیشتره من موقعی که استرس دارم شدید میشه 

وااای دکتر دشتله بی نظییییره

منم مشکل گیرکردن غذا توی گلومو داشتم رفتم مطبشون توی سعادت آباد بعد سه جلسه همه چی عادی شد برام و قورت دادن غذا و اب رو راحت میتونستم انجام بدم. آدرس و شماره تماس های مطب دکتر دشتله برای هرکسی میخواد اینجا میذارم:

https://www.google.com/search?q=دکتر دشتله&rlz=1CDGOYI_enIR1039GB1040&oq=دکتر دشتله&aqs=chrome..69i57.5071j0j4&hl=en-US&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

سلام عزیزم خوبی من دوباره این مشکل برام پیش اومده بنظرت چیکار کنم ؟ همش حس میکنم تو گلوم چیزی گیر کر ...

سلام عزیزم خوبی؟

ببین اول از همه رژیم غذاییتو کنترل کن و غذای تند نخور

اما اگه تهران هستی حتما یه نوبت از مطب دکتر دشتله بگیر اونجا بری آندوسکوپی بلع برات انجام میده و مشخص میکنه که علت گیر کردن غذای تو گلو یا موندن غذا تو گلو چیه و درمانشم همونجا برات انجام میده. شماره منشی دکتر دشتله رو برات مینویسم تا باهاش تماس بگیری یا خودتم تو اینترنت سرچ کنی متخصص بلع دکتر دشتله، میتونی آدرس مطبشو پیدا کنی

شماره تماس منشی دکتر دشتله: 09337801379

سلام عزیزم خوبی؟ ببین اول از همه رژیم غذاییتو کنترل کن و غذای تند نخور اما اگه تهران هستی حتما یه ...

سلام خیلی ممنون عزیزم 

من ‌مشکلم اینه ک از اندوسکوپی میترسم 

مشکل رفلاکس معده هم دارم البته 

سرما میخورم این مشکل بلع برام به وجود میاد 

سلام خیلی ممنون عزیزم  من ‌مشکلم اینه ک از اندوسکوپی میترسم  مشکل رفلاکس معده هم دارم ال ...

فدات شم عزیزم اصلااااا یک درصد هم نگرانی و ترس نداره اونقدر دکتر دشتله آروم و شوخ طبعه که کلا ترست میریزه و کارشم کلا پنج شش دقیقه بیشتر طول نمیکشه

منم ترس از آندوسکوپی داشتم ولی این آندوسکوپی بلع با آندوسکوپی معده که وحشتناکه خیلی فرق داره و اصلا درد نداره عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز