2777
2789
عنوان

این چه خوابی بود من دیدم 🥲🥲

321 بازدید | 11 پست

خدایا غلط کردم هیچی نمیخوام فقط پدر و مادرم سلامت باشن تورو خدا برا سلامتیشون دعا کنید من هنوز خیلی احتیاج دارم به بودنشون 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم الان میخونم خدا همه عزیزامونو حفظ کنه 

خواهش می کنم عزیز دلم ❤️ 

اگر چشم زخمی هم هست خودم به اسفند دود کردن اعتقاد دارم که برای اسفند دود کردن اعمال خاصی باید انجام بدید و پنجشنبه جمعه هم نباشه و موقع غروب هم باشه و بعد از دود کردن اسفند درب و پنجره ها باز بشه 

و اگر دور از جون نفرین یا سنگینی هم هست انشالا اون هم توکل کنید به خدا ❤️

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خواهش می کنم عزیز دلم ❤️  اگر چشم زخمی هم هست خودم به اسفند دود کردن اعتقاد دارم که برای اسفند ...

الان خوندم خیلی ارامش گرفتم عزیزم مرسی واقعا داشتم از گریه میمردم 

خواهش می کنم عزیز دلم ❤️  اگر چشم زخمی هم هست خودم به اسفند دود کردن اعتقاد دارم که برای اسفند ...

اسپند

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔