2777
2789
من از دردش میترسم  اینکه وسطش بگن نمیشه برو سزارین 😢😢

اتفاقا من اتاق عمل رو اماده کردن برا سز ولی ماما گفت حیفه تو که فول شدی و من تمام تلاشمو کردم و به دنیا اومد ....الان پشیمون نیستم ولی گذر زمان همه چی رو درست میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرییییین برا یه سریا مهم نیست ولی بر من زیبایی و خوش اندامی خرف اول تو زندگی میزنه😂

منم ...دوماهه زایمان کردم دیگه ورزش و رژیم رو شروع کردم ....به نظرم هیکل ارزش درد زایمان طبیعی رو داشت ولی من به همه توصیه نمیکنم 

منم ...دوماهه زایمان کردم دیگه ورزش و رژیم رو شروع کردم ....به نظرم هیکل ارزش درد زایمان طبیعی رو دا ...

میشه راهنماییم کنی

من اولویتم طبیعیه ولی خب نظرت با اپیدورال چبه هم زایمان طبیعی هم  بدون درده میگن

درسته؟

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
تبریز

اگه میخواستی طبیعی زایمان کنی حتما ماما خصوصی بگیر ...چون پول دادی برات دلسوزی میکنه ....من اگه ماما نداشتم خیلی بخیه میخوردم ولی الان ۵تا فک کنم یا کمتر خوردم ....تو حین زایمان باهات ورزش میکنه و کلا خوبه ....کلا زایمان طبیعی به خاطر تغییر واژن نمیرن که به نظر بعد یه سال به حالت قبلش برمیگرده ...حالا به نظرم اگه شرایط مالیت خوبه و تصمیمت سز بود  یه دکتر خوب انتخاب کن چون شکم اولی به نظرم سز برات بهتره ....چون بواسیر و تغییر حالت واژن عوارض طبیعیه ولی بقیه چیزاش خوبه  

میشه راهنماییم کنی من اولویتم طبیعیه ولی خب نظرت با اپیدورال چبه هم زایمان طبیعی هم  بدون درده ...

اپیدورال روند زایمان رو کند میکنه ....من تو یه ساعت ۱۰ سانت شدم و راز موفقیتم فقط نفس کشیدن عمیق بود ...اصلا جیغ نزن و فقط نفس عمیق بکش ...من روند زایمان خیلی خوب بود ولی متاسفانه بچه به دلیل درشت بودن گیر کرد ...چند هفته ای؟