2777
2789
ممنونم ۲۸ هف

حالا یه نصیحت از من ....اگه ۳۱ هفته رفتی سونو وزن و وزن جنین بالا بود خیلی بیشتر برا طبیعی فکر کن ولی اگه وزنش پایین بود یه ماما خصوصی بگیر و برو طبیعی ....واز ۳۷ هفته هم شروع کن به پیاده روی ...من خودم زیاد پیاده روی نرفتم و فقط گردگیری و دستمال کشی زیاد میکردم و جارو دستی میکشیدم خیلی زود فول شدم ....ولی چون ضعف بدنی داشتم نتونستم زور زدنام رو کنترل کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وزنت چقده الان ؟    خانم باربی

قدم ۱۶۸ وزنم ۸۰ ...وزنم تا ۹۴ کیلو رفت و الان ۸۰ هستم ...و با وزن ۷۳ باردار شدم ....هیکلم توپر هستش و استخونم درشتع ...باربی نیستم ولی یه دوره ای  بودم قبلا 🤣🤣

طبیعی زایمان کردین شما؟ هفته چندم بدنیا اومد؟ چند ساعت درد کشیدی؟

نه دیگه سزارین کردم خیلی راحت بود. من آدم طبیعی نیستم و به نظرم طبیعی خطرناکه. اگه آدم دیر زور بده اینا خدای نکرده بچه خفه بشه. میترسیدم. و اینکه به نظرم بچه به اون عظمت از اون مجرای تنگ درنمیومد   هفته سی و شیش کیسه آبم پاره شد و پنج ساعت و نیم بعد جراحی شدم. درد زایمان اصلا نداشتم و نمیدونم چرا نیومد سراغم. آمپول ریه زده بود و بچه کامل هم بود فقط زردی داشت کمی

سوال شغلی نپرسید

نه دیگه سزارین کردم خیلی راحت بود. من آدم طبیعی نیستم و به نظرم طبیعی خطرناکه. اگه آدم دیر زور بده ا ...

واژینیسموس بودم به نظرم طبیعی غیرممکن بود. سزارین خیلی خوش گذشت. بیست و چهار ساعت بعدش کارامو خودم میکردم

سوال شغلی نپرسید

واژینیسموس بودم به نظرم طبیعی غیرممکن بود. سزارین خیلی خوش گذشت. بیست و چهار ساعت بعدش کارامو خودم م ...

سلام ببخشیدشما کدوم شهر هستید کدوم بیمارستان زایمان کردید میشه به منم بگید خدا خیرتون بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز