2777
2789
ممنونم ۲۸ هف

حالا یه نصیحت از من ....اگه ۳۱ هفته رفتی سونو وزن و وزن جنین بالا بود خیلی بیشتر برا طبیعی فکر کن ولی اگه وزنش پایین بود یه ماما خصوصی بگیر و برو طبیعی ....واز ۳۷ هفته هم شروع کن به پیاده روی ...من خودم زیاد پیاده روی نرفتم و فقط گردگیری و دستمال کشی زیاد میکردم و جارو دستی میکشیدم خیلی زود فول شدم ....ولی چون ضعف بدنی داشتم نتونستم زور زدنام رو کنترل کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنت چقده الان ؟    خانم باربی

قدم ۱۶۸ وزنم ۸۰ ...وزنم تا ۹۴ کیلو رفت و الان ۸۰ هستم ...و با وزن ۷۳ باردار شدم ....هیکلم توپر هستش و استخونم درشتع ...باربی نیستم ولی یه دوره ای  بودم قبلا 🤣🤣

طبیعی زایمان کردین شما؟ هفته چندم بدنیا اومد؟ چند ساعت درد کشیدی؟

نه دیگه سزارین کردم خیلی راحت بود. من آدم طبیعی نیستم و به نظرم طبیعی خطرناکه. اگه آدم دیر زور بده اینا خدای نکرده بچه خفه بشه. میترسیدم. و اینکه به نظرم بچه به اون عظمت از اون مجرای تنگ درنمیومد   هفته سی و شیش کیسه آبم پاره شد و پنج ساعت و نیم بعد جراحی شدم. درد زایمان اصلا نداشتم و نمیدونم چرا نیومد سراغم. آمپول ریه زده بود و بچه کامل هم بود فقط زردی داشت کمی

سوال شغلی نپرسید

نه دیگه سزارین کردم خیلی راحت بود. من آدم طبیعی نیستم و به نظرم طبیعی خطرناکه. اگه آدم دیر زور بده ا ...

واژینیسموس بودم به نظرم طبیعی غیرممکن بود. سزارین خیلی خوش گذشت. بیست و چهار ساعت بعدش کارامو خودم میکردم

سوال شغلی نپرسید

واژینیسموس بودم به نظرم طبیعی غیرممکن بود. سزارین خیلی خوش گذشت. بیست و چهار ساعت بعدش کارامو خودم م ...

سلام ببخشیدشما کدوم شهر هستید کدوم بیمارستان زایمان کردید میشه به منم بگید خدا خیرتون بده