2777
2789
عنوان

بنظرم این رسم اشتباهیه

265 بازدید | 23 پست

اینکه موقع وفات کسی ما به جای، اینکه در عزاداری کمک کنیم به طرف بدتر خرج میذازیم رو دستش و طرف بخاطر یه فاتحه ما باید کلی هزینه کنه. واقعا فاتحه ای که برای شکم باشه ارزشش چیه؟ نظر شما چیه؟ 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

بله ب نظرم اشتباهه

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه رسم توی خیلی از کشورا هست من خیلی میپسندم

با خودشون غذا میبرن برای خانواده متوفی 

و برای وعده غذایی نمی مونن

کاش ایران هم اینجوری بشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

وای دقیقا 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من هم موافقم.به نظرم اگر هم قرار هست هزینه ای بشه،به جای مراسم سوم و هفتم و... پولش رو میتونیم به نیازمند بدیم و مراسم کمتر و جمع و جورتری بگیریم.ثواب بیشتری به روح اون عزیز از دست رفته میرسه.

اگر شنیده هام درست باشه شنیدم یک زمانی مردم شخص سوگوار دعوت می کردند تا از حالت عزادار بودن بیاد بیرون. اما به مرور زمان به خاطر چشم و همچشمی رسم برعکس شد 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کاملا درسته 

کاش مردم عقلشون برسه 

فامیل ما رسم دارن وقتی یکی عزادار میشه میرن خونش نمیذارن خرج کنه و هر کسی در حد وسعش برنج و گوشت و مواد غذایی و ... می‌برن خونش و خودشونم همه پذیرایی و کارها رو به عهده میگیرن