2777
2789
عنوان

بنظرم این رسم اشتباهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست

بنظر منم خیلیی رسم اشتباهی هست 

یه تایمی چند سال پیش این رسم توی روستای ما برداشته شد و تازه یه مقدار جزئی هم به خانواده کسی که فوت شده کمک میکردن هرکس در توان خودش 

ولی متاسفانه دوباره این رسم برگشت😐😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دیدم کسی همسرش که نون آور خونه بوده فوت شده،خانوم به جای اینکه فکر پس انداز برای خودش و بچه هاش باشه،فکر خرج کردن همه ی مال و منالش برای فامیلاش بود که چطوری مراسم بگیره که آبرومند باشه.

کاملا درسته  کاش مردم عقلشون برسه  فامیل ما رسم دارن وقتی یکی عزادار میشه میرن خونش نمیذ ...

فامیل ما که کلا بخاطر شکم میره یکی از فامیل هامون مراسم عروسی گرفته بود بنده خدا توان مالیش ضعیف بود نتونسته بود بهترین مراسم رو بگیره چقدر پشت سرش حرف زدن و حرف دزورده بودن و کلا خیلی حرف باز و شکم پرستن

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

تو شهر ما رسمه برای صاحب عزا پول یا مواد غذایی میبرن 

تو مخارج بهشون کمک میشه بنظرم رسم خوبیه

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
بنظر منم خیلیی رسم اشتباهی هست  یه تایمی چند سال پیش این رسم توی روستای ما برداشته شد و تازه ی ...

خیلی بده  بنده خدایی حتی بخاطر اینکه نتونسته بود خرج مراسم پدزش رو بده بخاطر بدهی رفته بود  زندان اخه ما باید شعورمون برسه مراسم عزاداری مخصوص تسلیت گفتننه نه شکم پرستی 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
خیلی بده  بنده خدایی حتی بخاطر اینکه نتونسته بود خرج مراسم پدزش رو بده بخاطر بدهی رفته بود  ...

امان از جهل نادانی مردم 😑😑😑

چقدر خوبه که شعور داشته باشیم نعمتی که یه سری ازش بی بهره موندن