سلام دخترم یه سال و نیمه است از دیروز میگه جای جیشم میسوزه منظورش مقعده، دسشویی هم داره ولی میترسه و گریه میکنه خیلی به خودش میپیچه و بی قراری میکنه نمیدونم چکار کنم، شربت انجیر هم از داروخونه گرفتم بهش دادم،
چه دورا ن سختی صبحا بهش خاک شیر با شکر و اب گرم بده,ناشتا بعد غذا آبجوش با شکر پسته که پسر من با همین خوب شد دیگه انجیر و برگه زرد الو که توی اب خیس کنی و صبح اگه بتونه ناشتا ابشو بهش بدی
آب آلو و انجیر هم چند روز یه بار بهش بده که مدام شکمش میزون باشه و سفت نشه علی الحساب تا بری عطاری باز کنه بهش یکم کره تو قاشق آب کن بده بخوره خاکشیر دونه شربتی روغن زیتون اینا هم خوبه ببین کدوم بهش میسازه ولی فلوس رو حتما بده بهش
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
ببین توی یبوست خیلی سخت باید این کارو انجام بدی. روغن زیتون رو توی سرنگ بریزی و سوزن سرگ رو در بیاری و از مقعد وارد بدن بچه کنی ..چند ساعته جواب میده. اگه خیلی یبوست داشت بعد از چند ساعت دوباره تکرار کن. روغن زیتون بی ضرره و جای سوزش رو هم التیام میده. رودشم راه مینازه انشاالله
نی نی عزیزم... روزای خوبی با هم داریم...... دلم قرصه به "فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین" سپردمش به خودت
مرسی مامانای مهربون چکار کنم بره دسشویی الان شکمش هم کار کنه میترسه بره، تو ذو خدا به بچه هاتون چیپس و پفک ندین، ما چند روز تعطیلی رو جایی بودیم که دخترم مدام چیپس خورد. فکر میکنم واسه اونه
سلام منم دخترم یبوست گرفت بردمش دکتر گوارش پودر و شربت داد کلا 6 ماه این پودر رو خورد و بعدش یبوستش رفع شد الانم دوباره شکمش سفت میشه ولی دیگه دارو نمیدم و براش عدسی درست میکنم یا میوه میدم خوبش میکنم
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
اگه ببریش دکتر بهتره چون امکان داره زور بزنه و مقعدش زخم شه
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢