2777
2789
عنوان

مادر شوهر داشتن خوبه یا بد ؟

209 بازدید | 19 پست

من خودم مجردما 

ولی چرا هر چی دور و اطرافم مادر شوهر دیدم همه حیله گر بودن😐

بخاطر این موجود دوس ندارم ازدواج کنم شاید خنده دار بیاد ولی من اعصاب یه آدم به اسم مادر شوهر رو ندارم که بخواد برای آدم امر و نهی کنه

این موجود از نوع خوبش نایابه نایاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم

ولی اصلا دوست ندارم خانواده همسرم کم جمعیت باشه یا یکیشون نباشه

حتی اگه بد هم باشن ، دوس دارم باشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

انقدر بد و بدجنسه نمیتونم برات توصیفش کنم ، فقط اگه فعلا حال و حوصله شو نداری ، نرو طرف اینجور چیزا ، فقط اعصاب فولادی و سیاست بالا و قوی و شوهر درست و حسابی که طرف تو باشه میخواد

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

بستگی داره یکیو میشناختم مادرشوهرش دایم براش ناهار و شام میفرستاد خودش دانشجو بود یا باردار بود و اصلا دخالتی هم نمی‌کرد خب معلومه چنین مادرشوهری داشتن چقدر خوبه و کمکه بعضیا هم کمک نمیکنن که هیچ متوقع هم هستن دخالت میکنن بستگی داره به شانس و انتخاب 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت