2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرد شده باهام

347 بازدید | 9 پست

چند روز پیشا سر خانوادش بحثمون شد 

هم کلامی باهاش صحبت کردم قانع شه هم پیام دادم یه عالمه ک حالیش کنم اول ک پیاممو تا چندین ساعت سین نکرد بعد در جواب اون همه حرف نوشت باش

منم دیگه باهاش حرف نزدم اصلا سلام خدافظی میگم فقط حالم ازش ب هم میخوره مگه من جز توجه و محبت چی ازش میخواستم؟؟

هرکی میبینش میگه چ مرد خوبیه باهمه خوبه ولی برامن شوهر خوبی نیست متنفرم از این زندگی توروخدا بگید من چکار کنم دارم دق میکنم هیییچ جا نمیتونم دردمو بگم جز اینجا چون خودم خواستم دارم میسوزم بدم میسوزم تو این زندگی نکبت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردا یجورایی فقط ما زنارو عذاب میدن هیلی موجودات بیخیالی هستن

من هر روز خودمو میمشم اخلاقمون رابطمون بهتر بشه ولی اون هی الکی بحث نیکنه رفته رفته خر تر میشه و منو عصبانی میکنه عاشق اینه منو عصبی کنه فقط 😒😒

همه مردا سر خانوادشون حساسن راجبشون بد بگی باهات لج میکنن این از لجش سرد شده ،ی مدت بهش محل نده شاد ...

بخدا خانوادش روانیییم کردن خیر نبینن الهی هیچوقت حلالشون نمیکنم بخدا

دوسدارم برگردم ب دوران مجردیم...

ینی از جنس مذکر حالم بهم میخوره از بس بی کیفیتن بابا یکم مرد باشید مثلا هنر میکنید یکیو میرنجونید

دقیقا من واقعا از روداریمه ب روی خودم نمیارم و میرم جایی میخندم💔

احساس میکنم چون بیکارهستی تو خونه همش منتظر شوهرتی که باهاش وقت بگذرونی بهش حس اویزون بودن دست میده خب باهات سرد میشه. همش خودتو مشغول نشون بده انگار هیچ احتیاجی بهش ندتری خودش میاد سمتت

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی