2777
2789
عنوان

مرد خوب؟😐

180 بازدید | 19 پست

چند وقتیه که اومدم نینی سایت زندگی هر کیو میخونم به یه نحوی افتضاحه جوری که جمعم نمیشه  ،حتی تو واقعیت هر کس شوهر کرده یا افسرده شده گیر کرده گوشه خونه ،یا بخاطر بچش داره میسوزه و میسازه .

من موندم اینایی که میگن مرد خوب هم هست ،پس کو چرا تو زندگی یه نفر پیدا نمیشه؟؟؟

یا خانواده طرف مشکل دارن یا خود طرف 😐😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 🖐️

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

اینجا کسی از خوشبختیش بگه بهش میگن دروغ میگی و میخوای پز بدی.

در ثانی همه که نمیان از خوبی شوهرشون بگن. آخه نیازی ندارن شاید گاهی تاپیک های متفرقه بزنن مثلاً یه غذا رو چجوری بپزم و اینا. خب اینجور تاپیک ها پربازدید نمیشه و مسلما به چشم شما نمیاد. ولی کسایی که مشکل دارن به خاطر تخلیه احساسات و استرس مدام تاپیک میزنن پس بیشتر دیده میشن

در مورد اطرافیان هم ما که اطرافیان ما اکثرا زندگی های خوبی دارن. همه مشکل دارن ولی آروم آروم با همدیگه اخت میشن

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

من کلا هر چی میگم بقیه یه حالت جبهه گیری دارن، البته اونایی که دور و برم هستن همدل و هم صحبت من نیستن، اینکه آدم های درستی هم پیشت باشن وقتی عقیده تو میگی، هم خیلی مهمه.

مثلا من میگم آدم موفق همه جا بلده چطور مسیر موفقیت شو پیدا کنه، میگن نهههه فقط اونایی که رفتن موقعیت شو دارن، من میگم آدم با داشتن مادیات تعریف نمیشه، من میگم ذات مهمه شرایط حاشیه ست، من میگم اصل نظر خود آدمه در مورد هر انتخابی و... اما همه ی اینا مخالف داره..

در کل سکوت اختیار کردم و وقتی از غار تنهایی خودم میام بیرون و چیزی میگم، هرررر بار پشیمونم میکنن.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

شما الان مرد خوبی یا زن خوشبخت و راضی؟

من زن متاهلم... همسرم مرد خوبیه فقط مشکل مالی داریم همین

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷