2777
2789
عنوان

مرد خوب؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 19 پست
الحمدلله ان شاء الله مشکل مالیتونم برطرف شه

ممنونم خدا از دهنت بشنوه.. انشالله دعای خیرت ب خودت برگرده🙂🌼

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

من کلا هر چی میگم بقیه یه حالت جبهه گیری دارن، البته اونایی که دور و برم هستن همدل و هم صحبت من نیست ...

دوستمون گفتن که لازم نیست که کسی خوشبختی رو فریاد بزنه ،درسته ولی چرا باید یه نفر انقدر شریک عاطیفیشو اذیت کنه که به ستوه بیاد و بدبختیشو فریاد بزنه ،چرا کسی که هنوز توی دوران عقده و باید بهترین خاطره را بسازه باید دلسردی و خیانت و بی توجهی و الا اخر رو تجربه کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستمون گفتن که لازم نیست که کسی خوشبختی رو فریاد بزنه ،درسته ولی چرا باید یه نفر انقدر شریک عاطیفیش ...

نه دیگه تو این دوران میشه قطع کرد و به نظرم لازمه که قطع بشه چرا وقتی میدونی چیزی اشتباهه ادامه بدی، البته من همیشه حرف و نظر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم، چون میگم من انسانم حق اظهارنظر دارم، اما اگه این همه اختلاف هست چرا آدم اول کار جلوشو نگیره.. من خودم به شخصه اول زندگی اختلافی نداشتم بعدها اختلاف نظرها شفافیت پیدا کرد.. اما بازم نظر خودمو میگم برام مهم هم نیست پذیرش کنن یا نه چون حقیقت همیشه یکی هست.

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

نه دیگه تو این دوران میشه قطع کرد و به نظرم لازمه که قطع بشه چرا وقتی میدونی چیزی اشتباهه ادامه بدی، ...

همه چیزای خوب انگار همش فیلمه من به شخصه دیگه امید و اعتقادم به ازدواج خوب رو از دست دادم ،واقعا چطور میشه کنار کسی زندگی کرد که عذاب آورترین و سمی ترین دوران رو میگذرونی

همه چیزای خوب انگار همش فیلمه من به شخصه دیگه امید و اعتقادم به ازدواج خوب رو از دست دادم ،واقعا چطو ...

واقعیت اینه که چیزی به اسم ازدواج خوب نداریم، هر چی که هست مبارزه برای کسب موقعیت بهتر و جایگاه و منزلت هست، یعنی باید با کلیییی آدم بدونی چطور برخورد کنی و هر یک تصمیم جایگاه تو رو بین اون آدما مشخص میکنه، زندگی یه بازی یه، منم اعتقادم به صداقت و راستی رو از دست دادم، چون آدما حتی توی صداقت شون هم یک نیمه پنهان هست‌‌.. یه جنبه ای هست که هنوز نمیدونی..

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو