2777
2789
عنوان

مامانم فکر میکنه من گاوم

325 بازدید | 15 پست

زنگ زده میگه به دخترت بگو روز پدرو به باباش تبریک بگه خوشحال میشه

یه لحظه خواستم بگم بهش نه مامان جان تبریک کجا بود؟میگم با لگد بره تو دهن باباش

ولی ترسیدم ناراحت شه نگفتم ولی خیلی حرصم گرفت اخه این چیه به منه ۲۷ ساله یاداوری میکنه؟؟

خب مادره دیگه  

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅😅😅😅بیخیال من ۳۹سالمه مامانن هنوز زنگ میزنه این چیزا رو یادآوری میکنه.  دیگه بیخیال شدم.  ۲۲سالگی ازدواج کردم الان در آستانه چهل سالگی هنوز مامانم فکر میکنه من یک دختر بچه ی دست و پا چلفتی ام یا داره نصیحت میکنه یا مواخذه.  دیگه باید بگی باشه و کار خودتو بکنی

مامان منم این جزییاتو ب منه ۳۸ ساله یاداوری میکنه این یعنی براشون مهمیم تازه گاهی تو مجلس بلند میگه ...

آآخ آخ مامان منم.  الا ۳۹سالمه.  عید برا عید دیدنی رفتیم خونه عموم برادرخانمش اینا هم بودن تو جمع بلند میگه فلانی رو دیدی؟   عیدو تبریک گفتی؟  میخواستم سرمو بکویم به دیوار

خب اعتراض کن 

توی اکثر خانواده های ایرانی حرف زده نمیشه چون نمی خوان بقیه رو ناراحت کنن انگار یا گفتن حرفت قراره با اون شخص گلاویز شی 

بعضیا یه چیزی رو نمی‌دونن که نباید بگن دایم تکرار میکنن

تو بخواهی می شود🌱

منم ۳۵ سالمه ۱۵ ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم مامانم منو دختر بچه ۳ ساله می بینه یعنی دیوانه ام کرده برای همه چی یه تذکر میده، نمی دونن منم اینجوری میشم ولی خدا کنه من اینجور نشم بچه هام فراری میشن ازم