2777
2789
عنوان

شوهرم که شب بیاد ....‌

274 بازدید | 14 پست

بچه ها صبح تاپیک زدم سر یه چیز الکی مادرشوهرم ۸ صبح اومد و سرم داد زد 

هر چی هم به شوهرم میگم میگه بزرگتره در صورتی که خودش قبلا گفته بود جلوی من اگه بهم بی احترامی کنید من ساکت نمیشینم ،من یبار به شوهرم گفتم امشب می‌بریم بیرون ، مادر شوهرمم بود خلاصه کلی شوهرم دعوام کرد که این کارت بی احترامی به مادرم حالا صبح هیچی به مادرش نگفت تازه به من گفت بزرگتره احترام بزار 

الان به نظرتون چیکار کنم ، شب دوباره شوهرم بیاد میخواد  مثل هر شب مامانش هم دعوت کنه بیاره ، چیکار کنم سرم از صبح داره میترکه 

ببین این کارت باعث میشه شوهرت بیشتر لج کنه یکم سیاست داشته باش بکش سمت خودت نه اینکه کلا مامانش رو ن ...

یه لطف کن یا تاپیک رو دقیق بخون یا اگه نخوندی نظر نده ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐اوک نوشتی چیکار کنم مادرشو نیاره مادرشه .. 

نوشتم هر شب میارتش بالا خونه ما ، بعدشم صبح مادرش با من دعوا کرده دوست ندارم دوباره ببینمش باز شب میخواد بیاد اونم بیاره

نوشتم هر شب میارتش بالا خونه ما ، بعدشم صبح مادرش با من دعوا کرده دوست ندارم دوباره ببینمش باز ...

شوهرت مامانیه فقط زمان حلش میکنه ن بحث باید خیلی صبور باشی واین که گاهی براش مادری کن ببین مامانش چطوری حرف میزنه ازش استفاده کن 

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /
شوهرت مامانیه فقط زمان حلش میکنه ن بحث باید خیلی صبور باشی واین که گاهی براش مادری کن ببین مامانش چط ...

تو رو خدا تاپیک رو دقیق بخونید میگم صبح مادرشوهرم اومده سر من داد زده الان اگه دوباره شوهرم شب آوردش بالا من چیکار کنم ، دوست ندارم ببینمش از صبح که داد زد سرم داره میترکه

تو رو خدا تاپیک رو دقیق بخونید میگم صبح مادرشوهرم اومده سر من داد زده الان اگه دوباره شوهرم شب آوردش ...

منم میگم شوهرت مامانیه هرچی بگی قبول نمیکنه 

خوب امشب اگه آوردش بالا چیکار کنم؟

جلو شوهرت احترام بزار اصلا از از مادرش بد نگو بزار اون که شکایت میکنه مامانش باشه 

جلو شوهرت احترام بزار اصلا از از مادرش بد نگو بزار اون که شکایت میکنه مامانش باشه 

خوب شب بیاد بالا دوست ندارم سلام کنم صبح از من خداحافظی نکرد فقط در رو کوبید و رفت 

خوب شب بیاد بالا دوست ندارم سلام کنم صبح از من خداحافظی نکرد فقط در رو کوبید و رفت 

مهم اینه جلو شوهرت باهاش خوب رفتار کنی بعدا جواب سلامشم نده