2777
2789
عنوان

خواستگاری

250 بازدید | 20 پست

سلام 

شرایط هردو رو میگم

من ۲۲،دانشجو و بیکار و از جیب پدرم خرج میکنم ، وضع مالیمون متوسطه

خواستگار از فامیلای درجه یک هس..درسش رو تموم کرده، فعلا که کار ثابتی نداره البته به تازگی شنیدم که تو یه شرکت کار میکنه ولی هنوز اوایلشه، از نظر ینی فک کنم نهایتا ۲۷ سالش باشه..وضع مالی خانواده متوسطه و مثل اینکه جدا ازشون زندگی میکنم منظورم خونه جدا..از نظر ظاهری زیاد مورد پسند من نیس( نمیگم زشته و بگم که مغرور هستم ولی خب واقعیته :/) منم خوشگل تر ازش

با این شرایط قبول کنم یا نه؟

البته اینم بگم که خانواده‌اش میگن فعلا ازمایش میکنیم و تا سال ۱۴۰۴ که درسم تموم میشه عقد میکنیم

اخه خب برا چی الان اومدین خواستگاری😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما میگی فامیل درجه یک

خب حتمااز  اخلاقش هم میدونی دیگه

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
خب شما میگی فامیل درجه یک خب حتمااز  اخلاقش هم میدونی دیگه

تا جایی که میدونم پولدار نیستن و خب در خرج کردن زیاد دقت میکنن ..پسره هم اهل دود و این چیزا نیس 

من واقعا خیلی قصد ازدواج ندارم ولی خب باید به ازدواج و فرصت هایی که میاد فکر کرد ..

میشه بیشتر توضیح بدین؟ چرا خوب نبود؟ من واقعا خیلی قصد ازدواج ندارم ولی خب باید به ازدواج و فرصت ها ...

با ادمی ازدواج تکلیفش معلوم بشه. من ۳۳ سالمه. یه خواستگار دارم اول اومدن گفتن واسه پسرمون خونه میخریم. ما گفتیم بخرین بعد بیاین. یساله هی میرن میان میگن میخریم میخریم هنوز نخریدن جواب ماهم همش منفیه ازرو نمیرن. خیلی پررو و دروغگو هستن. همش با انشالله ماشالله قصد فریب مارو دارن. 

خودتو بدبخت نکن. خیلی مهمه مرد تکلیفش با زندکیش روشن باشه. تا ۱۴۰۴ خیلی راههه. هزارتا بازی درمیارن. بگو برین ۱۴۰۴ بیاین

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

بنظرم هنوز برات زوده و فرصت های دیگه بهتره ممکنه برات پیش بیاد 

پسره هم اونجور فول ابشنم نیست که تو بخوایی تو این سن ازدواج کنی باهاش

حالا اگه یه شغل خوب برات پیش بیاد ممکنه کیس های خیلی بهتر سر راهت بیان 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
میشه بیشتر توضیح بدین؟ چرا خوب نبود؟ من واقعا خیلی قصد ازدواج ندارم ولی خب باید به ازدواج و فرصت ها ...

نمیدونم معیارای من باهاش جور نیست

رشتت چیه دانشگاه؟

چند سالته؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

و یه چیز دیگه. مردای این دورو زمونه خیلی دمدمی مزاجن. یدفعه میگن نمیخوام. تو اشنایی تو عقد تو عروسی. خودتو درگیر نکن. زندگی کردن با مرد عاشق خیلی لذت بخشه. خودتو بخاطر یه بلتکلیف حیف نکن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
با ادمی ازدواج تکلیفش معلوم بشه. من ۳۳ سالمه. یه خواستگار دارم اول اومدن گفتن واسه پسرمون خونه میخری ...

خوب کاری میکنین رد میکنین 

چه ادم هایی پیدا میشن

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه