2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 20 پست

با این تفاسیر فعلا دست نگهدارین تا اونی که امکانات بهتری داره بیاد

این گزینه رو سبک سنگین کردی و به نتیجه رسیدی که رد کنی

هر دروغی که می‌گوییم ما را به حقیقت بدهکار می‌کند و سرانجام؛ روزی، این بدهی، پرداخت خواهد شد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این تفاسیر فعلا دست نگهدارین تا اونی که امکانات بهتری داره بیاد این گزینه رو سبک سنگین کردی و به ...

نمیشه گفت خیلی بد هستن و نمیشه گفت خیلی عالین..حتی یکی از معیارهام اینکه پسر خوش قیافه باشه ولی خب در اون حد نیس..از اونور منم قصدشو ندارم.

بعد تازه میگن فعلا فقط ازمایش انجام میدیم و تا زمانی که درست تموم میشه عقد میکنیم😑

بنظرم زود عجله نکن هنوز کلی وقت داری موقعیت خیلی مناسب تر برات میاد

نمیشه گفت خیلی بد هستن و نمیشه گفت خیلی عالین..حتی یکی از معیارهام اینکه پسر خوش قیافه باشه ولی خب در اون حد نیس..از اونور منم قصدشو ندارم.

فعلا قصدشو ندارم ولی خب به فرصت هایی که پیش میاد هم باید فکر کنم

بعد تازه میگن فعلا فقط ازمایش انجام میدیم و تا زمانی که درست تموم میشه عقد میکنیم😑

نمیشه گفت خیلی بد هستن و نمیشه گفت خیلی عالین..حتی یکی از معیارهام اینکه پسر خوش قیافه باشه ولی خب د ...

انگار از نظر ظاهری ازش خوشت نمیاد درسته؟!

وقتی مهرش به دلت نیست اصلا به حرف بقیه گوش نده

راحت ردش کن چون تو یه عمر میخای باهاش زندگی کنی نه بقیه

مهم نظر خودت فقط...اونا هم انگار میخان فقط اسم بزارن نشون کنن برن تا وقتی خودشون جمع و جور کنن 

تا اون موقع موقعیت خیلییی بهتر از همه لحاظ میاد برات 

به قول وعده هاشون زیاد اعتماد نکن!!

ازمایش به مدت ۳ سال!!! خو همون ۱۴۰۴ بیان 

کسی که تاریکی رو تجربه کرده؛ قلب مهربون تری داره...!🤍

انگار از نظر ظاهری ازش خوشت نمیاد درسته؟!  وقتی مهرش به دلت نیست اصلا به حرف بقیه گوش نده &nb ...

البته تا خرداد ۱۴۰۴ تموم میکنم..نمیدونم والا ..بعد مادرش خیلی درگیر ازدواج و خواستگاری ، بیشتر صحبت هاش درمورد خواستگاری هس 

بعد منم درمورد ازدواج هنوز تصمیم قطعی ندارم و اینکه معیارهام ممکنه یکم بالا باشه و ..مثلا از نظر مالی و شغلی و..