2777
2789

هرچی یااادم میاد بابام جای دشمن برامون پر کرده

از بچگی یادم میاد انقدر برامون مثل هیولا بود که وقتی با بچه های فامیل دعوام میشد اونا بهم میگفتن یا خفه شو و فلان کار و بکن یا به بابات میگیم ه.ر.زه هستی، مشروب خوردی، آرایش کردی، وِلی و...... من چند سالم بود؟؟ هشت سالم..

بچه بودم چون خط چشم کشیده بودم و بچه فامیل و تو بازیم راه نداده بودم جلو کل بچه های فامیل یطوری زد تو گوشم که هیچوقت یادم نمیره..مامانمو کتک میزد اگر جیغ میزدیم ما رو هم میزد..همش تهمتمون میزد، پشت سرمون حرف میزد که نمیتونستیم ثابت کنیم داره دروغ میگه قلبمون وایمیساد..

خوووب دعوامون میکرد کتکمون میزد بعدم ساکشو پر میکرد میگفت ولتون میکنم میرم حالا منه بچه ۱۰ ساله که باید کل دغدغم درسم میبود پای تلفن میشستم التماسش میکردم بابا توروخدا برگرد..

همیشه فکرش این بود چون که پول دارم و دارین تو همچین خونه ای زندگی میکنین همچین ماشینایی دارین این امکاناتو دارین دیگه هیچی نیاز ندارین..

من و خواهرام همه ازدواج اجباری داشتیم..اولش مجبورمون میکرد این آدم خوبه ازدواج کن بعد تو نامزدی صددددد باررررر موهای خواهرامو میگرفت از خونه بیرونشون میکرد چون که نامزد همچین آدمایی بودن..وقتی دعوا میکردن بابام و شوهر خواهرام همیشه از دو طرف همه چی سر خواهرام میومد..

بخدا بخوام جزییات بگم قلبتون از جاش درمیاد

بعدم وقتی میگم مجبورم ازدواج کنم یسری خانما بهم میگن خواهر من اجباری وجود نداره..

خانما توروخداا بیاین بذارین اینارو بگم دلم میخواد بمیرم حس میکنم 

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

تمام عمرمون ما بقیه تهدیدمون کردن به بابات میگیم فلان کار و کردی و ما مجبور میشدیم قبول کنیم چون میدونستیم بابام حرفشون رو باور میکنه و ما رو میکشه

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

هممون به اندازه صد تا پسر براش بودیم ولی بهمون میگفت سرطان.‌

من یبار وسط خوابم چون دعوای شدیدی کرد بلند شدم فرار کنم از شدت شوک پاهام تا یک هفته فلج بود و نمیتونستم تکون بخورم..وسط دویدن خوردم زمین و وقتی بهش گفتم تو بابا نیستی که اینطوری میکنی تو همون حالم هرچی دستش بود پرتاب کرد سمتم و میگفت همین الان برو گمشو بیرون نمیخوام ببینمت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم فرزند کوچیک خانوادم و یه داداش بزرگتر دارم،با ۲۵سال سن خیلی ب خانوادم کمک کردم و خیلی ازخود گذشتگی کردم اما خانوادم بدجور قدرنشناسن بخصوص پدر و داداشم

ولش کن ازشون عبور کن🥲💔

فقط و فقط و فقط و فقط خدا 

من هیچ کمکی بنظرم نمیاد یا هیچ راهی 

پدرتم تغییر نمیکنه 

فقط و فقط نماز و روزه و دعا روتو از خدا کن 

خدا کمکت کنه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

ما هیچوقتتتت جلوی کسی نمیتونستیم اظهار نظر کنیم چون اگر حرفی میزدیم بر خلاف نظرش جلوی همه تو دهنی میزد بهمون

دخترایی که از هوش و استعداد و اجتماعی بودنشون هممممه تعریفشون رو میکنن جلوی اون یه تیکه عن بودیم

فقط و فقط و فقط و فقط خدا  من هیچ کمکی بنظرم نمیاد یا هیچ راهی  پدرتم تغییر نمیکنه  ...

فکز میکنی اینارو نمیکنم بخدا؟ فگز میکنی نمیکنیم؟ چه فایده ای داره؟ چرا نمیبینه پس؟؟

نمیتونی تغییرشون بدی فقط ازشون عبور کن. من با۲۵سال سن از لحظه ای ک خودمو شناختم تااین لحظه هرگز حس ...

کاش فقط خانواده ای نداشتم

خوب دانشجو میشدی میرفتی خوابگاه واز همون جا مستقل میشدی  دور اینارو خط بکش

عزیزم توروخدا دلت خووشه به قرآن..چنین جانوری اون سر دنیا بری مگه ولت میکنه؟؟؟؟ فکز میکنی کم تو دانشگاه جلوی همه آبرومو برده؟؟؟ فکر میکنی مستقل شم برم اون سر دنیا میتونم از دستش راحت شم؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اونقد دلم از پدر و داداشم شکسته که حد نداره،یعنی دشمن باهام اینکارارو نمیکرد🥲💔  ب نظرم باید ...

سرم داره میترکه..دلم میخواد بمیرمممم فقط دلم میخواد بمیرم

مستقلم بشم اون سر دنیام برم دست بر نمیداره منم عقد کردم چند روز دیگم عروسیمه با سگی که مجبورم کرده امروز یکاری باهامون کرد که فقط دلم میخواد تا قبل عروسی بمیرمممممووووو😭😭😭😭