2777
2789
عنوان

بهم بگین با این زندگی داغونم چه کنم من😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7596 بازدید | 40 پست
سرم داره میترکه..دلم میخواد بمیرمممم فقط دلم میخواد بمیرم مستقلم بشم اون سر دنیام برم دست بر نمیدار ...

بابای منم آبرو ریزی زیاد میکنهههه پیش دوست و اشنافامیل.

چن سالته

یعنی باکسی ازدواج میکنی ک دوسش نداری؟

نکن اینکارو پشیمون میشی

درضمن از مردن حرف نزن هنوز خیلی جوونی کلی فرصت داری بالاخره راهی پیدامیکنی🥰

بابای منم آبرو ریزی زیاد میکنهههه پیش دوست و اشنافامیل. چن سالته یعنی باکسی ازدواج میکنی ک دوسش ند ...

کردم عزیزم دو روزه عقد کردم..تاپیکامو بخون میفهمی چقدر دلم خونه..

۲۳ سالمه.

امروز خیلی زیاد حالم بده واقعا تنها راهی که به ذهنم میرسه مردنه

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐

خب درست میگم 

کجاش بده؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

توکل به خدا کن و صبور باش خودش درست میکنه چهل روز ذکر یا ودود رو بگو هربار ۶۶ بار که ابجد کلمه الله ...

عزیزم 

ابجد کلمه الله هست یعنی چی؟

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

به خودت بیا.چی میخای اززندگی.باباتو ول کن.پسری که ولت کرد رو ول کن.برو باکسی که عاشقته زندگی روشروع ...

بابام هیچوقت ما رو ول نمیکنه و از اذیت کردناش دست برنمیداره خواهر...من آروم شدم بخدا ولی نمیتونم حتی نگاهش کنم کسی رو که اسمش همسره..

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱