2777
2789

آهنگش خیلی غمگینه واقعا  بهتون توصیه میکنم بریزین کسایی که میخوان دلشون رو باگریه خالی کنن این آهنگ رو بریزن😭😭😭😭آهنگ روزگار فرشاد آزادی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزگار عه روزگار چنی خراوی چنی بی رحمی هیچ خدا ناری 🖤

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

همینجوری حال دل خیلیا خوش نیست

بنظرم بهتره این اهنگارو گوش ندین🌹🌹

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

اون تیکه میگه روزگار روزگار چنی خراوی چنی بی رحمی هیچ وفا ناری 

واقعا قشنگه آهنگش از سلیقه ات خوشم اومد

من خودم با اینکه از کرمانشاه خیلی شهرمون دوره همیشه اهنگهای کوردی گوش می‌کنم واقعا قشنگ میخونن

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
میگه هیچ وفا ناری

خیلی وقت پیش گوشش دادم یادم رفته بود😅🙏

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.