2777
2789
عنوان

بیاین راهکار روانشناسی بدین

201 بازدید | 49 پست

شاید به نظرتون مسخره باشه یا اصلا بهش توجه نکنین ولی من هر چقدر که بیشتر میگذره بیشتر دارم روحیه خودمو از دست می‌دمو عزت نفس و اعتماد به نفسم و انگیزه ام از دست میره با ۱۷ سال سن قلدری کردن برای اولین بار به همچین مشکلی برخوردم اخه نمیدونم دیگه که بچه نیستن متاسفانه خیلیا اینو درک نمیکنن شاید هم سن منم باشه اینجا تو سایت ولی من از وقتی اومدم دبیرستان سعی کردم اجتماعی باشم ولی همون اول با دو نفر مدتها دوست بودم که دورو در اومدن و خیلی پشتمو خالی کردنو شایعه پراکنی کردن راجبم 

من کلاسمم عوض کردم ولی کاری نمیتونستم بکنم چون اوضاع تا کلاسای دیگه کشیده شده بود خب اولش کسی کاریم نداشت خیلی عادی بود ولی بعدش شروع کردن اذیت کردن قلدری منم محل نمیدادم بیشتر شد بیشتر شد بیشتر شد و تا الان که مقاومت میکنمو تو روشون وایمیستم ولی فایده ای نداره و برای یه مدت طولانی تظاهر میکردم که برام مهم نیست ولی چون بیشتر اوقاتم تو اون خراب شده میگذره خوانا خواه روم تاثیر گذاشته

من هیچ دوستی دیگه ندارم کلا تو مدرسه هیچ فامیل نزدیکی ندارم خانوادم درسته اهمیت میدن ولی هیچوقت راه حلشو بلد نبودن هیچکس طرف من نیست این قضیه ام هیچوقت برای کادر مدرسه مهم نبوده و شرایط مدرسه عوض کردن هم ندارم 

اوضاع خیلی بدیه دیگه خلاصه بدونین 

میشه نمونه کار از قلدری و بگی؟ 

با شایعه های زشتی که راجبم پخش شده کل کلاس میریزن سرمو چرت و پرت میگن و هر روز همشون موافقت میکنن کیفمو پرت میکنن این ور اونورو تو سرم کثافتا هر کاریشون کنی بازم انجام میدن مدام صندلیمو بر میدارن جابجا میکنن نمیذارن سر کلاس درس جواب بدم نمراتمو اگه بدم تصحیح کنن دستکاری میکنن همشون علیه من شدن وسیله هر کی گم شه میگن تو دزیدی کاپشن کسی کثیف شه میگن کار تو بوده 

هیچکس ازم دفاع نمیکنه بخاطر همین مدیر مدرسه حرفمو باور نمیکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توام دقیقا ولی تو مدرسه از اول کسی بهم چیزی می‌گفت یا مسخره میکرد دهشنو سرویس میکردم بقیه میترسیدن و دیگه هیچکی کاریم نداشت تا آخر سال من همیشه تو مدرسه عصبی بودم دقیقا مثل تو تنها و افسرده درونگرا هم سنت هستم ۱۷ ام امیدوارم حالت خوب بشه ولی باور کن رفیق بدرد نمیخوره رفیق فقط خوانواده ات هستن پدر مادرت اینو دیر و زود میفهمی

مشاور مدرسه گفت بگذرون تا امسال تموم شه ولی نمیدونه که منی که یه زمانی ده برابر خودشون پرو و با اعتماد به نفس بودم تو این مدت اخیر چه بلایی سرم اومده

منم مثل توام دقیقا ولی تو مدرسه از اول کسی بهم چیزی می‌گفت یا مسخره میکرد دهشنو سرویس میکردم بقیه می ...

من اشتباهم اهمیت ندادن بهشون بود اگه همون اول میپریدم بهشون انقد پروو نمیشدن که منو مسخره کنن و اینکه نمیشه من دوست ندارم کسی بهم اینجوری توهین کنه 

ببین من نمیخوام از خودم تعریف کنم شاید حسودیشون میشه قدم ازشون بلندتره لاغرم ورزشکارم درسم خوبه اسم و فامیل خوبیم دارم ولی اینا جوابگو نیست از لحاظ ظاهری مشکلی ندارم 

منم مثل توام دقیقا ولی تو مدرسه از اول کسی بهم چیزی می‌گفت یا مسخره میکرد دهشنو سرویس میکردم بقیه می ...

خانوادم هستن ولی خب اونا میگن نهایتش اصلا نمی‌ذاریم بری مدرسه این تنها کمکشونه

عزیزم من اشتباهم اهمیت ندادن بهشون بود اگه همون اول میپریدم بهشون انقد پروو نمیشدن که منو مسخره کنن ...

درسته خوشحالم که اینو فهمیدی و شد برات تجربه،ولی تو نمیتونی کاری کنی باید تا آخر سال صبر کنی، سعی کن بیخیال باشی و فقط رو درس ت تمرکز کن اونا هرچی میگن بزار بگن اگه ب حرفاشون فکر کنی یا باهاشون درگیر بشی خورد میشی حق با مشاورته باید صبر کنی 

درسته خوشحالم که اینو فهمیدی و شد برات تجربه،ولی تو نمیتونی کاری کنی باید تا آخر سال صبر کنی، سعی کن ...

شما پسری درسته؟؟ قلدری پسرا با دخترا خیلی فرق میکنه من داداش هم سن خودم دارم قلدری پسرا بیشتر فیزیکیه تا کلامی اگر میتونستم کتک بزنم تا الان مرده بودن مشاورمون بهم گفت هر کاری میکنی کتکشون نزن 

خانوادم هستن ولی خب اونا میگن نهایتش اصلا نمی‌ذاریم بری مدرسه این تنها کمکشونه

کاش لااقل یکی از دوستات یا یکی از فامیل های خانواده آت تو مدرسه بود اینجوری شاید یکم بهتر میشد

کاش لااقل یکی از دوستات یا یکی از فامیل های خانواده آت تو مدرسه بود اینجوری شاید یکم بهتر میشد

هیچکی نیست وضعیت همینه من هیچوقت افسرده نبودم الان هم مدارس قبول نمیکنن جابحا شم 

دیگه کاری از دستم برنمیاد و نمیخوام بازم بسازم میخوام یکاری کنم که برا همیشه شرشون کنده بشه اگه میشد بکشی تا الان کشته بودم 

شما پسری درسته؟؟ قلدری پسرا با دخترا خیلی فرق میکنه من داداش هم سن خودم دارم قلدری پسرا بیشتر فیزیکی ...

بله پسرم ، کلامی چیزی نیست ک بخای درگیر شی اگه حرفی میزنن هیچی نگو ی مدت خودشون دیگه خسته میشن کاریت ندارن ولی اگه دیدی دارن از حدشون می‌گذرن برخورد کن بترسن

بله پسرم ، کلامی چیزی نیست ک بخای درگیر شی اگه حرفی میزنن هیچی نگو ی مدت خودشون دیگه خسته میشن کاریت ...

همینجاش مشکل برخوردم بهانه دارن وقتی برخورد میکنم باهاشون انگار دارم بهشون محل میدم همین کاری که بکنم بترسن رو بلد نیستم 

بله پسرم ، کلامی چیزی نیست ک بخای درگیر شی اگه حرفی میزنن هیچی نگو ی مدت خودشون دیگه خسته میشن کاریت ...

و اینکه همش هم کلامی نبود نوشتم چه رفتار هایی و رفتار هاشون هم هست اگه هر اتفاقی تو کلاسمون بیوفته فکر میکنن کار من بوده یا من لو دادم یه اصطلاحی هست بهش میگن خ.ا.ی.م.ا.ل کردن که واقعا واقعا براشون متاسفم که همچین فکری میکنن