2777
2789
عنوان

بیاین راهکار روانشناسی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 49 پست
همینجاش مشکل برخوردم بهانه دارن وقتی برخورد میکنم باهاشون انگار دارم بهشون محل میدم همین کاری که بکن ...

عزیرم نماز بخون و قرآن از خدا کمک بخواه بعد خودت مدرسه ات را عوض کن برو یک جای دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیرم نماز بخون و قرآن از خدا کمک بخواه بعد خودت مدرسه ات را عوض کن برو یک جای دیگه

خیلیی ممنون توکل به خدا واقعا خیلی تاثیر داره ولی من دنبال راهکارش هستم 

بله پسرم ، کلامی چیزی نیست ک بخای درگیر شی اگه حرفی میزنن هیچی نگو ی مدت خودشون دیگه خسته میشن کاریت ...

پسرم میتونی جوابم بدی پسرم خیلی مظلومه توپیش دبستانی بنظرت درست میشه یانه یعنی کاریش نداشته باشم یاکاری هست براش انجام بدم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

با همه تنفرت به نظرم فعلا مجبوری، یک کمی روابطت را با رییس شون بهتر کن، تو دخترها کافیه یک کمی خرج کنی یک تولد بگیری دعوت کنی. 

شاید داری قد بازی در میاری، و بهشون محل نمیدی بدتر می کنن. یک کمی باهاشون خوش و بش کن بلکه  بی خیال تو بشن

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
رییس شون کیه؟ 

کلاس قبلی دونفر دیگه بودن الان دو نفر دیگه هستن که مدام چرت و پرت میگن و منتظر تایید کل کلاسن میگن تا زمانی که مقاومت کنی دست از سرت برنمیداریم نمیتونم فهش بدم اینجا ولی همون قدر عصبانی هستم

پسرم میتونی جوابم بدی پسرم خیلی مظلومه توپیش دبستانی بنظرت درست میشه یانه یعنی کاریش نداشته باشم یاک ...

اخییی عزیزم قربونش برم یاد بچگیای خودم افتادم ن خانوم سعی کن دیگه همونجا مدرسه اش رو ادامه بده کلی دوست پیدا می‌کنه واسه خودش منم پیش دبستانی همینجوری بودم خیلی مظلوم بودم حتا اصلا ب قدری ک تو کلاس نمیشنستم و همش فرار میکردم میومدم خونه درست میشه 

کلاس قبلی دونفر دیگه بودن الان دو نفر دیگه هستن که مدام چرت و پرت میگن و منتظر تایید کل کلاسن میگن ت ...

تو جلوشون مقاومت می کنی. فکر کنم رفتار جوریه که احساس خطر می کنن تو اونها را لو میدی، 

باید اعتمادشونو به دست بیاری، بعد اروم بکشی عقب

به بچه های بی حاشیه نزدیک شو، و خیلی جلوی چشمشون نباش

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
روانشناس برو شاید بتونند کمکت کنند

رفتم پیشش  حتا اونم چیزای تکراری میگه یا میگه که نمیتونم دقیقا متوجه عمق فاجعه بشم چون تنها کاری که میتونی بکنی اینه که کلا نادیده بگیری و نذاری به حریمت نفوذ کنن ولی بازم من نمیتونم کل کلاس رو نادیده بگیرم یا اینا مثل مگس خوانا خواه میان پیشم میشینن و چرت و پرت میگن یا دورم میچرخن