2777
2789
عنوان

دختر بزرگم به دختر کوچیکه‌م یه نگاه کرد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 100 پست
خوددانی:) ولی مامان ب شدت مستبدی داره:/ یکم فکر کنید و منعطف بلشید نیاز نیست اینقدر گارد بگیرید!

عزیزم من هم مستبدم و هم بین بچه هام فرق می‌ذارم راحت شدی؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

دلم سوخت براش حتما خیلی کم توجهی و بی محبتی میکنید بهش یاد بچگی های خودم افتادم یه کار خطایی میکردم مامانم کتکم میزد بعد داداش کوچیکمو تو بغلش می‌نشوند انگار داشت حسادت منو انگولک می‌کرد بعد من از هق هق بطری آبو می‌آوردم که بخورم هرچقدر زور میزدم در بطری باز کنم نمیتونستم هرچقدر هم مامانم میگفت بیار برات بازش کنم از غرور زیادم نمی‌بردم آخرش مجبوری می‌بردم بازش می‌کرد منم خورد میشدم انگار تو اون بچگی واسه همین هیچ کسو دوس نداشتم حتی خودمو خیلی فاصله بین خودم و مادرم میدیدم همیشه دلم میخواست برگردم به روزایی که تک فرزند بودم 

تروخدا بزرگه رو بیشتر دوس داشته باشید تا زمانی که کوچیکه هنوز چیزی متوجه نمیشه حتی بیشتر از قبل به بزرگه عشق بدید من هنوزم نتوستم با خودم آشتی کنم هنوزم نمیتونم از خودم دفاع کنم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای استارتر من جای شما دارم حرص میخورم از کاربر عاشق ادبیات😂

دایه دلسوز تر از مادر...حتما هم باید بگی مادر بدی هستم تا ولت کنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
پسر منم ۴ونیم سالشه و دخترم یک و نیم سال.هروقت دخترم اذیتش میکنه میگه به فرشته ها میگم بیان ببرنت پی ...

پسرمن دختر کوچبکمو اذیت میکنه

میگم ابجیو میدم به دخنر عموت نگه داره

اشکش درمیاد میگه اشتباه کردم دیگه اذیتش نمیکنم

انقدر وابسته هم هستن

عزیزم من هم مستبدم و هم بین بچه هام فرق می‌ذارم راحت شدی؟

آفرین حداقل انتقاد پذیری:)

دشمنی ک نداریم باهم عزیزم...بیخیال

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
دلم سوخت براش حتما خیلی کم توجهی و بی محبتی میکنید بهش یاد بچگی های خودم افتادم یه کار خطایی میکردم ...

عزیزم من هیچ کم توجهی‌ای به دخترم نکردم

حتی توی خرید سیسمونی پا به پای خواهرش برای خودشم خرید کردم که احساس بدی نداشته باشه

در کنارش از یه روانشناس کمک گرفتم 

و به شدت رابطه‌ی خوبی با پدرش داره😊❤️

خیلی از حرف های بچه‌ها از روی دلیل و منطق نیست 

اگر تکرار بشه قطعا توجه خواهم کرد.

همون‌طور که به پدربزرگش گفت چرا یه سر جدید نمی‌خری که کچل نباشی...

وای استارتر من جای شما دارم حرص میخورم از کاربر عاشق ادبیات😂 دایه دلسوز تر از مادر...حتما هم باید ...

اینجا بعضیا فکر می‌کنن فقط خودشون می‌دونن

از مادر و پدر به بچه دلسوزترن

امیدوارم خدا بهشون آرامش بده عزیزم

چیزی برای حرص خوردن نیست❤️❤️❤️

اسی میشه به دخترت بگی به آقای جواهری بگه داداش منم ببره 

آقای جواهری هشتاد سالشه😂😂😂

اینجا بعضیا فکر می‌کنم فقط خودشون می‌دونن از مادر و پدر به بچه دلسوزترن امیدوارم خدا بهشون آرامش ب ...

عزیزمی

یه وقت تو فکرش نری تو حتما مادر خوبی هستی

این سن بچه ها ازین حرفا زیاد میزنن...

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

بنده  یه داداش ۱۳ ساله دارم‌، بسیار حزف گوش کن اروم ساکت بشدت به حرف مردم گوش میکنه و برای مردم با ادب و نزاکته  قد بلند و خوشگله و باهوشم هست اقای جواهری خواستن یه خبر به بنده بدید هرچه سریع تر پست کنم

دوستان کسی خواست بگه یه پول هم دستی میدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

عزیرزمینی یه وقت تو فکرش نری تو حتما مادر خوبی هستی این سن بچه ها ازین حرفا زیاد میزنن...

ممنون که انقدر مهربونی عزیزم❤️

بنده  یه داداش ۱۳ ساله دارم‌، بسیار حزف گوش کن اروم ساکت بشدت به حرف مردم گوش میکنه و برای مردم ...

آقای جواهری فقط زیر پنج سال قبول می‌کنن😂😂