2777
2789
عنوان

دختر بزرگم به دختر کوچیکه‌م یه نگاه کرد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ممنون که خیلی ناشناس به این نتیجه رسیدی😊 امیدوارم به این نتیجه هم برسی که خیلی از حرف های بچ ...

ولی اون نیاز ب توجه بیشتری داره....چیزایی رو داره از دست میده که تا قبل اومدن اون نوزاد داشته.

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

وای یاد بچه های خودم افتادم من پسرم ۳ سال و نیمشه دخترم یکسال و نیمشه میخواستم برم کافی نت دخترمو واسه سهام عدالت ثبت نام کنم داشتم به شوهرم میگفتم پسرم شنید فک  میکرد من میگفتم میخوام آنیسا رو ثبت نام کنم یعنی میخوام بدمش بره انقد گریه کرد میگفت توروخدا آنیسا رو ثبت نام نکن

خداحفظش کنه😍😍منم یه دختر سه ساله دارم یکی دوماه دیگه بچه دومم بدنیا میاد

دخترتون ورود بچه دومو پذیرفت؟واسه خودتون نگهداریشون سخت نیس؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پسر منم ۴ونیم سالشه و دخترم یک و نیم سال.هروقت دخترم اذیتش میکنه میگه به فرشته ها میگم بیان ببرنت پی ...

وای نزار اینو بگه تو ذهنش میمونه من هنوز یادمه یه بار برای اینکه بخوابم میگفتن یه غول هست نخوابی میان میبرنت شاید شش سالم اینا بود و بعد اون اکثرا پیش کسی می‌خوابیدم چون میترسیدم 

ولی اون نیاز ب توجه بیشتری داره....چیزایی رو داره از دست میده که تا قبل اومدن اون نوزاد داشته.

دختر من هیچ چیزی رو از دست نداده😊

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

خداحفظش کنه😍😍منم یه دختر سه ساله دارم یکی دوماه دیگه بچه دومم بدنیا میاد دخترتون ورود بچه دومو پذ ...

وای من شاغلم هستم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۶ ماه نمی‌رم فعلا 

نه خیلی برخوردش خوب بود احساس می‌کنم هر چی سن پایین تر باشه پذیرشش راحته❤️

هم کمک دارم و هم احتمالا از مهد کودک کمک بگیرم

وای نزار اینو بگه تو ذهنش میمونه من هنوز یادمه یه بار برای اینکه بخواب میگفتن یه غول هست نخوابی میان ...

اونم بچه ست دیگه عزیزم.هروقت میگه من میگم نه دختر خودمونه کسی نمیتونه ببره برای خودش

دختر من هیچ چیزی رو از دست نداده😊

خوددانی:)

ولی مامان ب شدت مستبدی داره:/ یکم فکر کنید و منعطف بلشید نیاز نیست اینقدر گارد بگیرید!

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
وای یاد بچه های خودم افتادم من پسرم ۳ سال و نیمشه دخترم یکسال و نیمشه میخواستم برم کافی نت دخترمو وا ...

😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂پس فکر کنم خرید و فروش خواهر برادر عادیه بین بچه ها

هااا بابا 🤣

خیلی بهش توجه‌کنین

خواهرشوهرم‌با این پسرش یکم‌خشنه

چون خیلی بیشتر از سنش‌میفهمه ازش خیلی توقع داره

اونم فرصت گیرش بیاد حتما ردش میکنه 

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش