2777
2789
عنوان

دختر بزرگم به دختر کوچیکه‌م یه نگاه کرد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 100 پست

پسر من پنج سالشه خواهرشوهرم بهش گفت رها رو بدم برا شما بشه اینقدر دوسش داری؟

پسر منم گفت نه این کوچیکه بدی مامانم خسته میشه پوشکش و باید عوض کنه زهرا رو بده تو کارای مامانم کمک کنه خونمونو جارو کنه. کییف کردم از اینکه یه فکر من بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقای جواهری فقط زیر پنج سال قبول می‌کنن😂😂

بگو اقای جواهری بخدا پسر خوبیه فقط زبونش برا من بلنده🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

پسر من پنج سالشه خواهرشوهذچرم بهش گفت رها رو بدم برا شما بشه اینقدر دوسش داری؟ پسر منم گفت نه این ک ...

عزیزم❤️😂

به رها خیلی علاقه‌ای نداشته😂

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

😂

شما ریپلای کردید یعنی میخواید

خواهش میکنم تعارف نکنید ادرس بدید صب اول وقت خدمتتون بفرستم با اشانتیون و جوایز نقدی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بگو اقای جواهری بخدا پسر خوبیه فقط زبونش برا من بلنده🤣

فردا به هستی می‌گم در جریانش بذاره😂😂

اقای جواهری بعد از این تامیک میخواد مهد کودک بزنه 

بچه های خود را به اقای جواهری بسپارید

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
شما ریپلای کردید یعنی میخواید خواهش میکنم تعارف نکنید ادرس بدید صب اول وقت خدمتتون بفرستم با اشا ...

عزیزم تو از نلای منم مشتاق تری

وای استارتر من جای شما دارم حرص میخورم از کاربر عاشق ادبیات😂 دایه دلسوز تر از مادر...حتما هم باید ...

شما هم کاسه داغ تر از آش شدی 

منم بعد دوتا بچه ب این نتیجه رسیدم تا چیزی نبینن چیزی نمیگندچون دنیاشون خیلی پاکه 

بقول دوستمون گارد گرفتن لازم نیس میتونن بیشتر به کاراشون فک کنن هی من من نکنن

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
خیلی دوسش داشت به خاطر اون خواهر شوهرم همچین حرفی بهش زد ولی پسرم گفت دختر بزگتو بده به مامانم کمک ک ...

قیافه‌ی زهرا رو دوست داشتم اون لحظه ببینم😂❤️

اینجا بعضیا فکر می‌کنن فقط خودشون می‌دونن از مادر و پدر به بچه دلسوزترن امیدوارم خدا بهشون آرامش ب ...

ربطی به فرق گذاشتن به بچه ها نداره من خودم اگه بخوام بچه هام رو ببوسم اول بزرگه رو مس بوسم بعد کوچیکه یا اول کارهای بزرگه رو می کنم بعد کوچیکه حتی میگم چون داداش بزرگه اول کاره اونو انجام بدیم بعد تو، ولی با این حال بازم پسرم که ۸ سالشه وقتی با دخترم دعواش میشه میگه مامان ببر پس بده به خانوم دکتره بگو ما دختر جیغ جیغو نمی خوایم مال خودتون، منم میگم نه دیگه دکتر گفته جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود این دخمل مال ما شده تمام شده رفته  

شما هم کاسه داغ تر از آش شدی  منم بعد دوتا بچه ب این نتیجه رسیدم تا چیزی نبینن چیزی نمیگندچون ...

چه مادر بدی دارن پس دخترای من

خوشبحال شما و بچه‌هاتون عزیزم

من از شیوه‌ی برخوردم راضی‌ام با دخترم

اگر هم من اشتباهی کنم همسرم هست و خلا من رو پر می‌کنه براش

شما نگران نباش خیلی❤️

شما هم کاسه داغ تر از آش شدی  منم بعد دوتا بچه ب این نتیجه رسیدم تا چیزی نبینن چیزی نمیگندچون ...

من دور و برم بچه زیاده و خیلی ازین حرفا میزنن و خواهر برادرشان رو مثلا میفروشن😅

با اینکه پدر ومادر بسیار فهمیده آن و کلی کلاس رفتن برا تربیت فرزند و کاملا میدونن چیکار دارن میکنن...چیزی کم ندارن اون بچه ها.اصلا متوجه نیستن چی میگن

قرار نیست یه تجربه به همه تعمیم داده بشه

این حرفا جر اینکه حال استارتر رو بد کنه ثمر دیگه ای نداره چون خودشم داره میگه کم نمیذاره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
ربطی به فرق گذاشتن به بچه ها نداره من خودم اگه بخوام بچه هام رو ببوسم اول بزرگه رو مس بوسم بعد کوچیک ...

یه بار رفته بودیم خونه‌ی مادرشوهرم بهش عیدی داده بودن

بعد شمرد گفت مامان یکیش کمه😂

گفتم نه مامان جان تشکر کردی 

بعد اومد دم گوشم گفت مامان واقعا کم نیست؟😂

از نظر این دوستان حتما خیلی جلوی بچه‌هام حرف پول زدم که اینجوری گفته 

من واقعا ناراحت نمی‌شم

خودم خیالم راحته از طرز برخوردم