2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونین چیه  هیچ وقت همه چیز باهم جور نمیشه هیچپقت ادم نمیشه بگه آخیش چقدر همه چی روبراهه ما یه صدو پنجاه متری خریدیم جاش خوبه خونه هم تقریبا خوبه رنگ کردیم یه چیزایی رو جا به جا کردیم اما کف سرامیک نیست کابینتا قدیمیه  موکت کردیم دستمون خالی بود موکت ارزون برداشتیم البته روش فرشه  ولی خونه خیلی بی ریخت شده  خیلی حالمو گرفته 

همش حرص میخورم چرا باید برای هفت پشت غریبه پول بده برا من نه

اسی جان مبارکتون باشه.. خدا بزرگه.. ان شاءالله ک بزرگترش هم بحرین.. خونه ی ما هم 60 متره دوخوابه ولی هالش تقریبا کوچیکه

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
حلش چند متره برای من ۷۴ متره ۲خواب ولی حالش ۱۲متره 

شما حالش 12 متره سختتون نیست؟؟ مبل هم گذاشتین؟؟ فرش چند متری پهن کردین؟؟ ببخشید اینقد سوال میپرسم چون ماهم خونه خریدیم 60 متره حالش همین حدودای شماس

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
شما حالش 12 متره سختتون نیست؟؟ مبل هم گذاشتین؟؟ فرش چند متری پهن کردین؟؟ ببخشید اینقد سوال میپرسم چو ...

خونتون ۲خوابه فرش ۹متری انداختم مبل ۷نفره راحتی گذاشتم چون با آشمز خونه یکسره هستش یه میز نهار خوری هم کنار ش گذاشتم من بزیرگترین اشتباهم رو کردم خونه قبلیم ۱۰۵متری بود به خاطر پله که طبقه چهارم بود فروختم اینجار با مبلغ گرونتر خریدیم قول ظاهرش رو خوردم نمای ساختمان رو الان خیلی پشیمونم ت

خونتون ۲خوابه فرش ۹متری انداختم مبل ۷نفره راحتی گذاشتم چون با آشمز خونه یکسره هستش یه میز نهار خوری ...

بخاطرش متراژ پشیمونی؟؟ 

خونتون ۲خوابه فرش ۹متری انداختم مبل ۷نفره راحتی گذاشتم چون با آشمز خونه یکسره هستش یه میز نهار خوری ...

آشپزخونتون چند متریه.. من آشپزخونم کوچیکه ولی هنوز نرفتیم داخلش

آشپزخونتون چند متریه.. من آشپزخونم کوچیکه ولی هنوز نرفتیم داخلش

حال و آشپز خونه یکسره هستش تقریبا اونم نه متره ولی یه پنجره سرتاسرس خورده که تابستون و زمستون آفتابه همش تابستون به خاطر آفتاب باید پرده کشیده باشه البته اصلا تاریک نمیشه شما چند خوابه هستش کدوم شهرو محل هستین 

نه عزیزم به خاطر اینکه محلش رو هم دوست ندارم همسایه دیوار به دیوارمون خیلی سر وصدا داره کلا دوسش ندا ...

همسایه بد واقعا آزار دهندس...عزیزم ما استان یزد هستیم قیمتش فک کنم یک و خورده ای گرفتیم دقیق نمیدونم