2777
2789
اون بچه ۵۰ سانته بعدش نهایت ۱ متر میشه جا میشید نگران نباش 😉🥰خداروشکر کن 

خودش اره واسه سیسمونی اینا میگم آخه نه اینکه بچه دار نشدیم تاحالا خیلی ذوق دارم خدا بده میخوام چیزای زیادی واسش بگیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش اره واسه سیسمونی اینا میگم آخه نه اینکه بچه دار نشدیم تاحالا خیلی ذوق دارم خدا بده میخوام چیزای ...

ان شالله عزیزم به زودی مامان بشی 😍خدا بده وسایل و جاش مهم نیست دعا کن منم این ماه خدا یه نی نی بهم بده 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
مرسی عزیزم درسته پول همسرمه اما با اصرار من 

فرقي نداره ک واسه جفتتونه مبارکتون باشه به خوشی 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

برای تهران غنیمته ولی شهرستان نه،من که خونم ۸۰متره،بالای۱۰۰میخوام

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
حرف مردم مهم نیس مثلا سه ساله مستاجریم نشده یه سری از وسیله هامو دربیارم استفاده کنم همش تو کارتنه ی ...

ای جاانم، انشالله وسایل  جدید هم میخرید، الههی شکر تونستید بخرید، کار بسیار خوبی کردید،  با این وضعیت مسکن در تهران، اگر وسایلتون  زیاد باشه یه کم سخت هستش، چون منم خونه ام شصت و چهار متر یک خواب هست با کمد دیواری خیلی کوچیک اذیتم راستش، البته بگم وسایل من خیییلی زیاد هست😬🥴 برای همین دارم الان یه کارایی میکنم  تا بتونم وسایل رو جا بدم، واقعاا بعضیا گوشه ی خونه هستش، ولی اگر وسایلتون  خیلی زیاد نباشه کفایت میکنه،  انشالله در آینده هم بزرگتر میکنید