2777
2789
حال و آشپز خونه یکسره هستش تقریبا اونم نه متره ولی یه پنجره سرتاسرس خورده که تابستون و زمستون آفتابه ...

پنجره ک عااایه خیلی خوبه.. ما هم دو خوابه.. استان یزدیم

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پنجره ک عااایه خیلی خوبه.. ما هم دو خوابه.. استان یزدیم

خوب عزیزم تابستون آفتاب مستقیم میتابه اذیت میشیم حتی اتاق خواب ها هم آفتاب میتابه من دوست ندارم برای شما هم دو خواب هستش مبارکتون باشه برای ما ۷۴متر نباید حالش کوچیک در میومد من میگم درو غ گفتن ۷۴ متره مبارکتون باشه عزیزم 

خوب عزیزم تابستون آفتاب مستقیم میتابه اذیت میشیم حتی اتاق خواب ها هم آفتاب میتابه من دوست ندارم برای ...

ممنون قربونت عزیزم.. آره معمولا75 متر باید هالش بزرگتر میشده

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰
اتاق های شما چند متریه کمد دیواری هم داره 

اتاقا فقط یه اتاق کمد دیواری داره.. یکی 12 متری یکی 9 متری

سلام عزیز دل نه خیلی هم خوبه مبارکتون باشه همین ک همسرت تونسته یه سقفی براتون فراهم کنه خدارو شکر کن مهم لحظه هایی هست ک قراره کنار هم بسازید نه متراژ و وسایل ❤️❤️

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ما فعلا بچه نداریم ولی نمیدونم بعد بچه جا میشیم یانه 

اون بچه ۵۰ سانته بعدش نهایت ۱ متر میشه جا میشید نگران نباش 😉🥰خداروشکر کن 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹