2777
2789
یه خواب خوابشم کوچیکه 

عیب نداره فقط مجبوری پا تختی و میز توالت ات حذف کنی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه خواب خوابشم کوچیکه 

فقط بخرید عزیزم هیچوقت برای خرید خونه تعلل نکنید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره بابا بخدا من شبو روز نداشتم تا همینم گرفت نیکوکار گفتی حاتم طایی شده بود واسه همه به خودمون میرس ...

😄فکروخیال نکن همه چی درست میشه انشالله👋

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
برادر دوقلوش اینجا کنارمه باورکن همه رو به نون نوا رسوند ما همینطور موندیم تا به چه زحمتی و به زور ت ...

بقران فک نکنم هیچکی به شوهر من برسه تو مجردیش تموم پولشو به داداشاش داد که بود ماشین اینا خریده بودن بعد عمری پس داده بودن این تو سی سالگی ازدواج کرد بعد اونم هی این روالو ادامه داد حتی به هفت پشت غریبه هم قرض میده همین الانم

بقران فک نکنم هیچکی به شوهر من برسه تو مجردیش تموم پولشو به داداشاش داد که بود ماشین اینا خریده بودن ...

ببین اگه قصد خرید داری حتما بخرش بعد ها پول اومد دستت بازسازی اش میکنی خوش نقشه میشه گول نقشه اش نخور متراژ بدک نیست مهم محله و جاشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بقران فک نکنم هیچکی به شوهر من برسه تو مجردیش تموم پولشو به داداشاش داد که بود ماشین اینا خریده بودن ...

تا دیر نشده و مثل شوهرم نشده توروخدا یه فکری بکن وگرنه آخر و عاقبت خودت هم از حرص مریض میشی 

خریدیم عزیزم دوازه سال ساخته تو یه اپارتمان شیش واحده کلا

مبارکه صدای  خنده توش بپیچه