2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واقعیتش ما می‌تونستیم بزرگ تر هم بگیریم ولی شوهرم همیشه پولاشو قرض میده به بقیه یا کادو میده بقیه پی ...

فکرکنم اگ دست شوهرت بود انقدم نمیگرف افرین ب تو ب فگر هسی من نمیدونم بعضی امردا چرا اینجورین پول دستشون اومد نیکوکار میشن خب واسه زندگی خودت خرج کن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
خونه ما اینطوری نیس گلم ولی درکل بدک نیس

مهم دل خودتونه 🤩

من خودم مستاجرم دوس دارم ی خونه کوچیکم ک باشه واسه خودم باشه 

هرچی بخوام بخرم میگم بعد ب چ دردم میخوره بعد معلوم نیس تو چ خونع ای برم 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

نه عزیزم ❤️ دلت خوش باشه متراژ خونه به دید نمیاد

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
یکم وسیله زیاد دارم

اضافه ها رو جمع کن بسته بندي کن بذار انبار پدر یا پدرشوهرت خونتو شلوغ نکن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

واقعیتش ما می‌تونستیم بزرگ تر هم بگیریم ولی شوهرم همیشه پولاشو قرض میده به بقیه یا کادو میده بقیه پی ...

برادر دوقلوش اینجا کنارمه باورکن همه رو به نون نوا رسوند ما همینطور موندیم تا به چه زحمتی و به زور تونستیم یه واحد حدودا شصت متری بدون حیاط خلوت بخریم با سی سال سابقه کار اگه بخوام بهت بگم چه کارا کرد سرت سوت میکشه هیچ کس هم نگفت دستش درد نکنه تازه ازش ایراد هم میگرفتن و پرتوقع ترشدن

فکرکنم اگ دست شوهرت بود انقدم نمیگرف افرین ب تو ب فگر هسی من نمیدونم بعضی امردا چرا اینجورین پول دست ...

اره بابا بخدا من شبو روز نداشتم تا همینم گرفت نیکوکار گفتی حاتم طایی شده بود واسه همه به خودمون میرسبد میگفت ندارم