2777
2789
عنوان

بچه ها کاش بمیرم. راحت باشم

391 بازدید | 33 پست

چند روز بود با شوهر احمقم قهر بودیم. دیشب بهش گفتم لباس لازم دارم لوازم آرایشی لازم دارم حدودا سه تمن میشه 

گفت ندارم چون قبلانم چندیییین بار از درخواست مانتو و لباس کردم گفته بود ندارم فعلا یکم صبر کن 

منم دیگ قاطی کردم. گفتم چی شد برای خاهرت هست تامادرت میگ پالتو نداره دو تومن میفرستی برای اونیکی خاهرت همینطور 

برای من نیست فقط؟ 

گفت خوب میکنم میدم بهشون خاهرم دلش شکسته( خاهرش عقد بود شوهرش تصادف کرد مرد)  . گفت من تو کار میکنی ک انقدر جوش میزنی؟ 

گفتم بهشون بده ایندفه خاستی ده تمن بده بهشون. ولی وقتی منم میگم نگو ندارم نگو بدبختم. 

گفت کی گفتی پول ندادم 

گفتم الان میگم وسایل لازم دارم خب بده دیگ

گفت نه خودت خوشکلی لوازم آرایشی میخایی چیکار؟ 

از حرصم گفت ک عصبی شم. 

چون اوایل ازدواجم از دست خودش و خانوادش یه خودکشی ناموفق داشتم. از اون قضیه سه چهار سال میگذره

گفت تو زن زندگی نیستی. من یه بار تو بیمارستان جمع کردم ترو یه بار خونه بابات. یه بار اینجا و یه بار اونجا 

بهش گفتم از دست خانوادت اینکارو کردم گفت خاهرا هر چی باشن خیلییییی از تو بهترن ( خاعراش انقدررررر بدی در حقم کردن تا روزی ک بمیرمم یادم نمیره هیچوقت) فقط گریه کردم 

پدرش نزدیک سه چهارمیلیار مال و اموال داره میگ تو اگ زن زندگی بودی اون خونه و مال اموال و تو دستت میگرفتی ک داداش و زنداداشام جرعت نکنن نزدیک شن هم پدر و مادرم نگه میداشتی و هم ب مال اموال میرسیدیم. 

گفتم مگ نمیگی زن زندگی نیستم پس نمیتونم پدر و مادرتو نگه دارم. بچه ها این گاو میدونه اصلا داداش بزرگه نمیزاره این نزدیک خونه بشه. اینجوری میکنه ک بعدن بگه آه تو نخاستی 

کلی دعواااا کردیم 

انقدر دلم گرفته و گریه کردم 

خسته ام کرده 

دیشب بهش گفتم اگ بچه هام نبودن یا یکم بزرگتر بودن. بخدا از دستت خودکشی میکردم ک راخت شم. 

میگفت بکن دیگ تو نگران بچه ها نشو 

قبلا خیلیییی دوستم داشت نمیدونم این اواخر چی شده اینحوری شده. 

تا تقی ب توقی میخوره میگ میخاییییی برو 

چون خانوادم هزار کیلومتر دورن ازم میدونه نمیتونم هیچ گوهی بخورم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط‌میتونم‌بگم هیچ سیاستی به خرج‌ندادی و فقط لب و دهنت رو تکون دادی .

وقتی واست خرید نمیکنه چه دلیلی داره اسم‌مادر و خواهرش رو بیاری. !

بگو من زنتم نیاز به خرید دارم ، نصف هزینش رو این ماه و ما بقی رو ماه بعد خرج‌میکنم‌بهت فشار نیاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
فقط‌میتونم‌بگم هیچ سیاستی به خرج‌ندادی و فقط لب و دهنت رو تکون دادی . وقتی واست خرید نمیکنه چه دلیل ...

میدونی من توی سه ماهی ک دارم از درخواست پول میکنم همه راه ها رو امتحان کردم؟؟؟  

همش میگ یکم صبر کن. جوری ک میگ باید تا آخر عمر صبر کنم 

چرا انقد از خودکشی میگی این فکرو ازذهنت خارج کن دعوا تو همه خونه ها هست درست میشه

ممن صبر تحمل دیگ تموم شده 

اینکه گفت خاهرام هر چی باشن خیلییی از تو بهترن. میدونی چقدرررر با این جمله شکستم؟ 

میدونی من توی سه ماهی ک دارم از درخواست پول میکنم همه راه ها رو امتحان کردم؟؟؟   همش میگ یک ...

عزیزم بهش بگو این مقدار رو به کارتم‌انتقال بده .

نیازی نیست اجازه بگیری .... تازه اول برج که میتونی پول بگیری

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

😁چه قلم طنزی داری خندم گرفت....

بنظرم تو هر شرایطی هستی بهترین حالتو پیش بگیر نجنگ سر اون چیزی که تو مغزته شاید اون بدرد نمیخوره الان....

الان می‌دونی نمیتونی بری نمیتونی شرایطو عوض کنی عزت بخر برا خودت سیاست بخرج بده راست میگه والا بشین سرجات ببین چجوری میتونی استفاده بیشتر بکنی از اموال و محبوبیت خانوادش.

بعدم علت تحقیر شوهرت خودتی کسی که برا خواهرشوهر مادرشوهر هی بگه خودکشی خودکشی ینی من و جونم ارزشی ندارم ینی چی اگه بچه بزرگتر بود خودکشی میکردم مگه کلفتی ؟ارزش جون و جوونی نداری فقط چون بچه ات کوچیکه؟

.سفت باش محکم باش با سیاست با پنبه سر ببر شمشیر از رو بستی....

سربه سرش نزار یه مدت برو تو لاک خودت در عین حال کارای خونتم انجام بده اونا ببین اعصابش کجا قاطی بوده سر تو خالی کرده ...در ضمن همشون اینجورین شوهر من پس انداز داره میگم من همه ی طلاهامو فروختم واسه خونه پول بده النگو بخرم میدونم که داره نمیده یه بار به شوخی گفت بدم طلا که رفتی قهر با خودت ببری خیلی دلم شکست اصلا یادم نرفته بعصی وقتام بهش میگم نمیبخشمت به خاطر حرفت اونوقت قلمبه قلمبه میده خانوادش که بزارن رو پول رهن خونه پر دست خواهرش و مادرش طلا که هیچ حسابشونم پره خبر دارم ازشون منم گفتم حلال نمیکنم پولی که دادی واسه منو بچم بود تازمانی که پول من پیش اون خونس نماز خوندن توش حرامه ...اخه اون موقع ۵ سال پیش پدرش ۱۵ ملیون داد برای خرید خونه به عنوان قرص سود بانکیشم گرفت ازمون مثلا پدر بود ...بدجنس نیستم حتی قایمکی پول داده بود ...مردا همینن خواهر من همشون همینن

شغلش آزاده حقوقش ثابت نیست. 

آخه میدونی با غر زدن و مقایسه کردن خودت با خانوادش

چیزی به دست نمیاری که هیچ

خودت رو از چشم‌میندازی ...

و فکر‌میکنه تو آدم بده ای 

و هر چقدر هم که تو خوب باشی با رفتار پر از خشم و کینه ای که نشون میدی فکر میکنه مشکل از توئه !

ممن صبر تحمل دیگ تموم شده  اینکه گفت خاهرام هر چی باشن خیلییی از تو بهترن. میدونی چقدرررر با ا ...

گلم حق داری ناراحت باشی 

ولی یادت باشه هر وقت بخوای توی  ؛سپاهه مقابل خواهر و مادرش ؛بخوای  قرار بگیری ؛تو بازنده ای 

توای ک ضرر میکنی ،توای ک حرف قُلُنبه میشنوی .... توای ک دلت میشکونه .... 

پس همیشه سعی کن توی گروه خانوادش قرار بگیری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

😁چه قلم طنزی داری خندم گرفت.... بنظرم تو هر شرایطی هستی بهترین حالتو پیش بگیر نجنگ سر اون چیزی ...

بخدا دیگ خستهه شدم تحمل ندارم.

از خاهرش پنیر محلی گرفته شده پونصد این گاو براش دو تمن زده

چرا؟؟؟ 

ممن صبر تحمل دیگ تموم شده  اینکه گفت خاهرام هر چی باشن خیلییی از تو بهترن. میدونی چقدرررر با ا ...

یه کاری کن خونوادش خودشونو نشون بدن با دعوا فقط بیشتر سمت اونا میره تو تحقیر تر میشی ...با قول اون کاربر با پنبه سر ببر ...منم اولا مث تو بودم سریع دعوا قهر دادو بیداد ..ولی الان نه با سیاست دست همشونو رو کردم طوری شده که شوهرم فهمیده از چشمش افتادن فقط حرمت پدرمادری نگه میداری با سیاست باش عزیز