2777
2789
عنوان

بچه ها کاش بمیرم. راحت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 33 پست
سربه سرش نزار یه مدت برو تو لاک خودت در عین حال کارای خونتم انجام بده اونا ببین اعصابش کجا قاطی بوده ...

بخدا منم دیشب بهش گفتم حلالت نمیکنم حقمو. گفت نکن

ماشین زده ب نامم میگ میخام بفروشم گفتم ب اسم منه من نمیزارم. گفت داشتی ک وکالت فروش رو دارم😐😐؟؟!! 

دهنم وا موند 😒

بخدا دیگ خستهه شدم تحمل ندارم. از خاهرش پنیر محلی گرفته شده پونصد این گاو براش دو تمن زده  چر ...

نزار چیزی ازشون بخره اصلا دقیقا مث شوهر من پدر شوهرم پدر شوهرم هر چی میخرید شوهرم سه برابر بهش میداد دیگه هیچ وقت نزاشتم نیازمون بهش بیفته که حق بچمو ببره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه میدونی با غر زدن و مقایسه کردن خودت با خانوادش چیزی به دست نمیاری که هیچ خودت رو از چشم‌مینداز ...

آره حس میکنم وقتی با خانوادش خودمو مقایسه میکنم بیشتر ازم متنفر میشه و لج میکنه

بخدا منم دیشب بهش گفتم حلالت نمیکنم حقمو. گفت نکن ماشین زده ب نامم میگ میخام بفروشم گفتم ب اسم منه ...

باهاش خوب باش بهش نزدیک شو مردا الکی هیکل گنده کردن عینهو یه بچه ی دو ساله ان به خدا دو بار نازش کنی قربون صدقش بری عین خ دلا میشن سواری میدن 

آره حس میکنم وقتی با خانوادش خودمو مقایسه میکنم بیشتر ازم متنفر میشه و لج میکنه

آره عزیزم .... فکر میکنه آدم‌حسود و بخیلی هستی که چشم‌دیدن خوشبختی خانوادش رو نداری .

گرچه میدونم از دلخوری این حرفا رو میزنی و ازش انتظار داری

ولی از این به بعد حواست به این نکته باشه که توی بحث ها مقایسه نکنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
گلم حق داری ناراحت باشی   ولی یادت باشه هر وقت بخوای توی  ؛سپاهه مقابل خواهر و ...

آره بنظرم باید برم پیش پدر و مادرش زندگی کنم هم از دست این حیووون راحت میشم و مغزم آروم میشه. 

هم بچه هام دیگ تو جنگ و دعوا نیستن

میدونی من توی سه ماهی ک دارم از درخواست پول میکنم همه راه ها رو امتحان کردم؟؟؟   همش میگ یک ...

باهاش برو بیرون تو عمل انجام شده بزارش مستقیم پول نخواه بگو بریم یه چرخ بزنیم بعد مستقیم ببرش همون معازه که میدونی ازش بخر البته با زبون نه با عصبانیت و جبه گرفتن

آره بنظرم باید برم پیش پدر و مادرش هم از دست این حیووون راحت میشم و مغزم آروم میشه.  هم بچه ها ...

نه نگفتم بری پیش اونا . منظورم این بود  مثه پدر و نادر و خواهر خودت بدونیش حتی اگه تو دلت ازشون دلخوری بی سیاستی نکنی ..... و جلو شوهرت تُند و تیز ازشون انتقاد کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

باهاش برو بیرون تو عمل انجام شده بزارش مستقیم پول نخواه بگو بریم یه چرخ بزنیم بعد مستقیم ببرش همون م ...

شوهر من با من خرید نمیاد به هیچ وجه ...چون وقتی بیاد میبرمش لوکس ترین و گران ترین معازه ها هر چی که دلم بخواد بی شرط قیمت میخره ....وقتی میگم بیا بریم بیرون خودش منتمو میکشه که خودت برو میزنم به کارتت من کار دارم منم گیر که پول نمیخوام خودتو میخوام دور از جونش به قول قدیما به مرگ میگیریم که به تب راصی شه ...

سیاست برا خانما از نون شب واجب تره

باهاش خوب باش بهش نزدیک شو مردا الکی هیکل گنده کردن عینهو یه بچه ی دو ساله ان به خدا دو بار نازش کنی ...

قربون دهنت بخداااا آره فقط یه هیکل گنده داره 

وگرنه عرضه و مسولیت صفررررر

بخدا دیگ خستهه شدم تحمل ندارم. از خاهرش پنیر محلی گرفته شده پونصد این گاو براش دو تمن زده  چر ...

ببین یه گاو جلوت باشه باهاش به مناظره میپردازی؟نه میگی این گاوه نمی‌فهمه راه حل پیدا می‌کنی میگم الان فکر کن این همون آگوست راه حل پیدا کن تا پیر نشی

آره عزیزم .... فکر میکنه آدم‌حسود و بخیلی هستی که چشم‌دیدن خوشبختی خانوادش رو نداری . گرچه میدونم ا ...

بخدا مقایسه نمیکنم. و ابداااااا آدم حسودی نیستمممم.  بیشترم بده ولی منم زنشم ب اندازه اونا ب منم بده. نه بیشتر. چرا من باید سه ماه ازت درخواست خرید کنم بگی ندارم ولی درحالیکه داره.  بعد مامانت صبح بگه پول بده پالتو بخره دخترم. تو ظهر میفرستی آخه چرا؟ 

نه نگفتم بری پیش اونا . منظورم این بود  مثه پدر و نادر و خواهر خودت بدونیش حتی اگه تو دلت ازشون ...

نه میگ باید بری پیششون ازشون هم مراقبت کنی وخرشون کنی البته دور از جونشون و هم ب اون مال برسیم. 

پدر شوهرم خودش خونه و همه امکانات داره

2790
2778
2791
2779
2792