2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار روز 14 ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 108 پست
عزیزدلمی ممنونم از اینکه دلم رو اینقدر قرص کردی امیدوارم باامیدی ک بهم دادی خدا هرچی میخوای بهت بده ...

قربونت برم..پشت هر اکانت توی نی نی سایت یه انسان نشسته باکلی ناراحتی و غصه..میدونی اگ دل هموشادکنیم و برای هم خوب بخایم و آروم کنیم همو چقددد حالمون خوب میشه..من شک ندارم ک بارداری عزیزم..مرسی بابت دعای قشنگت...ان شاءالله ۹ ماه بارداری و ب خوبی بگذرونی..حواست ب نی نی باشه..❤️

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم..پشت هر اکانت توی نی نی سایت یه انسان نشسته باکلی ناراحتی و غصه..میدونی اگ دل هموشادکنیم ...

واقعا همینطوره ما همه دردمون مشترکه و همه هم حال همو می‌فهمیم همین ک گوش میشیم برای شنیدن درد دل و همین ک مث ی آغوش گرم و امن میشیم حتی مجازی و از راه دور برای بغل کردن هم خودش کلی حال خوب و حس خوب ب آدم میده عزیزدلمی ممنونم ک حالمو درک کردی و ممنون ک بهم امید دادی بهتریین♥️♥️

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
در حد دو سه دقیقه هنوزم ۴ ۵ روز تا موعدم مونده

ای وی اف کردی؟انتقال ای وی اف درد داره؟ب نظرم ک مشکوک ب مثبت میزنه دلت شادمیشع خانومی دلت ب اون بالایی قرص باشه.فک کن چن روزدیگ ازشدت خوشحالی نمازشکربخونی توذهنت تجسم کن واقعی واقعی❤️

ای وی اف کردی؟انتقال ای وی اف درد داره؟ب نظرم ک مشکوک ب مثبت میزنه دلت شادمیشع خانومی دلت ب اون بالا ...

فداتشم عشقم انشالله

انشالله ک شمام مادر بشی همجنین من

نه گلم آی وی افی نیستم ولی چند ماهه ک منتظرم

A💙R💙F

واقعا همینطوره ما همه دردمون مشترکه و همه هم حال همو می‌فهمیم همین ک گوش میشیم برای شنیدن درد دل و ه ...

قربونت مامان نی نی تو دلی..تواین ۹ ماه خیلی باهاش حرف بزن هم نی نی آرومی میشه وقتی ب دنیابیادهم خیلی ویژگیای خودتوپیدامیکنه🥰❤️

فداتشم عشقم انشالله انشالله ک شمام مادر بشی همجنین من نه گلم آی وی افی نیستم ولی چند ماهه ک منتظرم

نگران نباش خداخیلی مهربونه فقط بشین لحظه های خوش و توذهنت تجسم کن و چشاتوببندو لبخندبزن...انقد ناراحتی هست تودنیا ک ماهم بخایم ب خودمون سخت بگیریم داغون میشیم ک پاشوبراخودت چای بریز بشین فکرای قشنگ کن بعدچایتم بخوراخرشم خداتوشکرکن🥰❤️🤍🧿

قربونت مامان نی نی تو دلی..تواین ۹ ماه خیلی باهاش حرف بزن هم نی نی آرومی میشه وقتی ب دنیابیادهم خیلی ...

آخ فدات دلم آب شد😭😭😭🤩🤩🤩🤩🤩

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️