2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار روز 14 ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 108 پست
عزیزدلمی ممنونم از اینکه دلم رو اینقدر قرص کردی امیدوارم باامیدی ک بهم دادی خدا هرچی میخوای بهت بده ...

قربونت برم..پشت هر اکانت توی نی نی سایت یه انسان نشسته باکلی ناراحتی و غصه..میدونی اگ دل هموشادکنیم و برای هم خوب بخایم و آروم کنیم همو چقددد حالمون خوب میشه..من شک ندارم ک بارداری عزیزم..مرسی بابت دعای قشنگت...ان شاءالله ۹ ماه بارداری و ب خوبی بگذرونی..حواست ب نی نی باشه..❤️

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم..پشت هر اکانت توی نی نی سایت یه انسان نشسته باکلی ناراحتی و غصه..میدونی اگ دل هموشادکنیم ...

واقعا همینطوره ما همه دردمون مشترکه و همه هم حال همو می‌فهمیم همین ک گوش میشیم برای شنیدن درد دل و همین ک مث ی آغوش گرم و امن میشیم حتی مجازی و از راه دور برای بغل کردن هم خودش کلی حال خوب و حس خوب ب آدم میده عزیزدلمی ممنونم ک حالمو درک کردی و ممنون ک بهم امید دادی بهتریین♥️♥️

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
در حد دو سه دقیقه هنوزم ۴ ۵ روز تا موعدم مونده

ای وی اف کردی؟انتقال ای وی اف درد داره؟ب نظرم ک مشکوک ب مثبت میزنه دلت شادمیشع خانومی دلت ب اون بالایی قرص باشه.فک کن چن روزدیگ ازشدت خوشحالی نمازشکربخونی توذهنت تجسم کن واقعی واقعی❤️

ای وی اف کردی؟انتقال ای وی اف درد داره؟ب نظرم ک مشکوک ب مثبت میزنه دلت شادمیشع خانومی دلت ب اون بالا ...

فداتشم عشقم انشالله

انشالله ک شمام مادر بشی همجنین من

نه گلم آی وی افی نیستم ولی چند ماهه ک منتظرم

A💙R💙F

واقعا همینطوره ما همه دردمون مشترکه و همه هم حال همو می‌فهمیم همین ک گوش میشیم برای شنیدن درد دل و ه ...

قربونت مامان نی نی تو دلی..تواین ۹ ماه خیلی باهاش حرف بزن هم نی نی آرومی میشه وقتی ب دنیابیادهم خیلی ویژگیای خودتوپیدامیکنه🥰❤️

فداتشم عشقم انشالله انشالله ک شمام مادر بشی همجنین من نه گلم آی وی افی نیستم ولی چند ماهه ک منتظرم

نگران نباش خداخیلی مهربونه فقط بشین لحظه های خوش و توذهنت تجسم کن و چشاتوببندو لبخندبزن...انقد ناراحتی هست تودنیا ک ماهم بخایم ب خودمون سخت بگیریم داغون میشیم ک پاشوبراخودت چای بریز بشین فکرای قشنگ کن بعدچایتم بخوراخرشم خداتوشکرکن🥰❤️🤍🧿

قربونت مامان نی نی تو دلی..تواین ۹ ماه خیلی باهاش حرف بزن هم نی نی آرومی میشه وقتی ب دنیابیادهم خیلی ...

آخ فدات دلم آب شد😭😭😭🤩🤩🤩🤩🤩

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️