2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار روز 14 ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 9762 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدم بالا نرفته 

شنیدم میگن تخم هویج خیلی خوبه 

و آمپول گونال اف 

ویجا هم خوندم میگفتن هرروز دوسه تا دونه انجیر و یدونه هویج رو از وسط نصف کنید تو آب بجوشونین بعد لهشون کنید و ازصافی رد کنید ی خانومی قسم می‌خورد نتیجه گرفته نمیدونم راسته ولی خب امتحانش کنید ان شاالله جواب بگیرین

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️
نمی‌دونم ولی قبل از اینکه برم باز هم سمت راست احساس درد داشتم 

دکتر بهت نگفت؟ من سمت راستم فولیکول بالغ داشتم وقتی آمپول hcg زدم دو روز بعدش حتی نمیتونسم راه برم یا بشینم دکترم گفت آزاد شده ک درد داری و این یعنی خوبه بدون درد بودنش یعنی جواب آنچنانی نگرفتی

دکتر بهت نگفت؟ من سمت راستم فولیکول بالغ داشتم وقتی آمپول hcg زدم دو روز بعدش حتی نمیتونسم راه برم ی ...

نه نگفت 

من درد خفیف داشتم در این حدی که شما میگین نبود 

خدا کنه هردوتامون جواب مثبت بگیریم 

نه نگفت  من درد خفیف داشتم در این حدی که شما میگین نبود  خدا کنه هردوتامون جواب مثبت بگی ...

ان شاالله عزیزم منتظر خبرای خوبت هستم 

الهی فداتشم ممنون کاشکی عزیزم 

باورکن هستی..نگران نباش تو ذهنت بیار ک قراربری ازمایش و جوابش بعدنیم ساعت مثبت بشع و بایه جعبه شیرینی برگردی خونت خبرخوش بدی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
نه یه دختر دارم ولی بعدش هر کاری کردم باردار نشدم . دکتر گفت iui کن ولی اگر نشد ivfکن  برام د ...

امیدت ب خدا باشه عزیزم امتحان کن خیلیا تا 4یا5بارم ای یو آی کردن و خیلیا هم با دفعه اول دوم جواب گرفتن امیدوارم با ای یو آی اول جواب بگیری 

باورکن هستی..نگران نباش تو ذهنت بیار ک قراربری ازمایش و جوابش بعدنیم ساعت مثبت بشع و بایه جعبه شیرین ...

عزیزدلمی ممنونم از اینکه دلم رو اینقدر قرص کردی امیدوارم باامیدی ک بهم دادی خدا هرچی میخوای بهت بده خیلی وقت بود هیچ دلگرمی و امیدی نداشتم عاشششقتم ممنونم دوست خوبم