2777
2789
عنوان

یعنی هیچکسی نیست جواب منو بده🥲

234 بازدید | 22 پست

سلام خانوما

من این ماه ۳ بار اقدام داشتم اون دوبار رو قطعی ۲ روز قبل از تخمک گذاری و روز تخمک گذاری اقدام داشتیم الان امروز موعدمه از پنجشنبه تا الان یکسره درد استخون لگن دارم و گر گرفتگی و انقباضات خفیف پایین کمرم به حدی که دردش جوریه که همش میگم الان پریود میشم و یکسره چک میکنم و تکرر ادرار شدید دارم نمیتونم ببخشید ادرارم رو نگه دارم به نظرتون باردار هستم..؟

میخوام فردا صبح بی بی بزنم لطفا بگین که علائم پریودیه یا حاملگی بیشتر پشت و پایین کمرم تیر میکشه منو دیوونه کرده

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرچیزی ممکنه...ما که نمیدونیم چون برای هرکس یجوره علایم بارداری خصوصا اولش... نهایت صبر کن بیبی چک بزن.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

هر کدوم از اینا ک گفتی امکانش هست 

بهتره تا بی بی چک فردا صبر کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام عزیزم انشالله که بارداری ب نظرم آره علاعم بارداریه انشالله صب خوشحال شی بیبی چک میزنی 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

ماا جلوگیری طبیعی داشتیم ولی الان چند روزه یه علاعمی دارم شک دارم نمی‌دونم باردارم یا ن ولی دلم میخواد باشم 😞🥹💖 فردا برم بیرون بیبی چک بخرم که پس فردا صب بزنم ای کاش دو تا خط بیفته و مثبت شه

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

منم چند روزه هی چک میکنم ببینم پریود میشم یا ن الان که چهار پنج روز گذشته نشدم نمیدونم بخدا خودمو سپردم دست خدا شمام خودتونو دست خدا بسپرید انشالله دست خالی برتون نمیگردونه

اگه دوست داری باشی انشالله که باشی

دوست که خیلی دارم انشاالله از دعای شما😍

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
فکر کنم بارداری  تو پریود کمر درد داری؟

بله کمردرد دارم ولی نه به این شدت همش چند ساعته یا نهایت یه روز اول که پریود میشم باز میشه و خونریزی میکنم بعد تموم میشه الان ۵ روزه کمردرد و لگن درد شدید دارم به حدی که هی میگم الان میشم و همشم شدیدتر میشه

عزیزم هرچیزی ممکنه...ما که نمیدونیم چون برای هرکس یجوره علایم بارداری خصوصا اولش... نهایت صبر کن بیب ...

بخدا دلم یه جوریه گفتم حرف بزنم اروم بشم فردا دیگه میزنم طاقت ندارم

سلام عزیزم انشالله که بارداری ب نظرم آره علاعم بارداریه انشالله صب خوشحال شی بیبی چک میزنی 

انشاالله از دعای شما فردا بی بی چک میزنم دل خودمم یه جوریه دعا کنین باشه 🥲❤️

ماا جلوگیری طبیعی داشتیم ولی الان چند روزه یه علاعمی دارم شک دارم نمی‌دونم باردارم یا ن ولی دلم میخو ...

انشاالله که مثبت میشه و هرچی خیر و صلاحه پیش بیاد برات عزیزم

منم چند روزه هی چک میکنم ببینم پریود میشم یا ن الان که چهار پنج روز گذشته نشدم نمیدونم بخدا خودمو سپ ...

انشاالله با خوندن پیامت دلم یه جوری شد میشپرم به خودش و راضیم به رضای خدا🥹❤️