2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو اینترنت بزن کلیپ ایروبیک شدت بالا مربی مرد ی مرده هست موهاش با کش بسته ست ورزشی مشکی پوشیده با اون فیلم من تو خونه یک هفته ۴ کیلو کم کردم قبل شروع ورزشم قهوه اسپرسو با چند قطره ابلیمو بخور 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تو اینترنت بزن کلیپ ایروبیک شدت بالا مربی مرد ی مرده هست موهاش با کش بسته ست ورزشی مشکی پوشیده با او ...

من نمیخام کم کنم ها فقط ی مقدار چون تو خورد و خوراک زیاده روی کردم شکم در آوردم ی کوچولو 

من نمیخام کم کنم ها فقط ی مقدار چون تو خورد و خوراک زیاده روی کردم شکم در آوردم ی کوچولو 

خب ببین صبحونه دوتا تخم مرغ ابپز بخور 

بعد تو فلاکس چایی ی تیکه چوب دارچین ی تیکه چوب زردچوبه ی تیکه هم زنجبیل بنداز تو کل روز از اون دمنوش استفاده کن 

دانه چیا هم بخور یکی دو هفته ایی شکمت میره 

حجم ناهارت کم کن ناهار خوردی دیگه تا شب چیزی نخور شامم یچیز سبک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شکم هم آب میشه؟ 

اره

خب اینارو خوردم باید ورزش هم کنم؟؟؟ 

اره پیاده روی کن یا همون که بهت گفتم کلیپ ورزشی نیم ساعته همش

حله دمت گرم. چقد طول می‌کشه اوکی شه؟؟ 

یکی دو هفته بیشتر خوردنت مهمه زیاد نخوری میره تو با کمک اون دمنوش چربیسوز و ورزش کردنت

یکی دو هفته بیشتر خوردنت مهمه زیاد نخوری میره تو با کمک اون دمنوش چربیسوز و ورزش کردنت

این دمنوش بخورم جاهای دیگم ک لاغر نمیسه ایشالله؟ 

فقط چربی های اضاف از بین میره؟ 

و اینکه روزی چند لیوان از این دمنوش بخورم؟ 

این دمنوش بخورم جاهای دیگم ک لاغر نمیسه ایشالله؟  فقط چربی های اضاف از بین میره؟  و ا ...

روزی سه چهار لیوان انشالله ک جاهای دیگت لاغر نمیشه شاید یکم یکی دوسانت لباسات از بازو و اینا گشاد بشن