2777
2789
عنوان

این ویروس جدید چی میخواد از جوووونم🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 26 پست
دقیقا منم همین بودم گلو درد شدید اولین بار بود گلوم نمیسوخت درد میکرد خیلی عجیب الانم که معده درد و ...

خب چرک نداره سینت عفونت نداری یعنی دخترم رو بستری میکنن پری روز دکتر بردمش حالا فردا میحوام پیش یه متخصص ببرمش طفلی وقتی میخوابه این جرکها نمیزارن اونقدر سرفه میکنه این خلطها میان بیرون مامانش بمیره براش چند روز درست ووحسابی نخوابیده غذا هم نمیخوره

وای علائمش چیه؟  من جدا از خودم بخاطر بچه ها نمیرم دانش اموزام کلاس سوم‌ هستن از علاقه زیاد بغ ...

تب  و سرفه‌  خلط دار گرفتگی بینی و.. شما بدنت ضعیف شده حتما آب هويج و سیب بگیر بخور میوه آناناس عاليه   ماهيچه بپز با آبش بخور  جون بگیری   

ان شاالله موفق باشی خانم معلم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا بگو ببینم چند ساعت یکبار اینارو دادی من هم درگیرم دخترم طفلی گزفته 

روزی۳یا ۴بار دمنوش ها رو بده.شربت دیفن هیدرامینم هر ۴ساعت یا ۶ساعته

.باید حتما غذا بخوره تا بدنش ضعیف نشه حتی اگه نون‌خالی باشه اما غذا رو بخوره

فقط تنها سوپ نده و کباب بده غذای جون دار بهش بده.مایعات زیاد بده.در اخرم باید دورش تموم بشه.پسر من یه روز خوب میشد باز دو روز بعدش شروع میشد

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
روزی۳یا ۴بار دمنوش ها رو بده.شربت دیفن هیدرامینم هر ۴ساعت یا ۶ساعته .باید حتما غذا بخوره تا بدنش ضع ...

اخه نمیخوره همه چیز براس درست میکنم بازور هم میدم میخوره بالا میاره شربت ویتامین براش بخرم 

اخه نمیخوره همه چیز براس درست میکنم بازور هم میدم میخوره بالا میاره شربت ویتامین براش بخرم 

یه دکتره میگفت حتی اگه گفتن پیتزا بهش بده بخوره اما گشنه نمونه

بزور نده.شربت نعوزینک کودکان بگیر.هم برا تقویت سیستم ایمنی بدن هم برا اشتها

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
بچه تو چه مدت طول کشید تا خوب شد حالش  

والا حدود یه ماه درگیر بودیم.با اینکه پسرم خیلی کم مریض میشه اما لامصب این ویروس خیلی بد

یک ماه دخترم ضعیفه اخه چطوری تحمل کنه الان تب نداره فقط خیلی چرک سینش

اگه چرک داره که حتما باید ببری دکتر چرک خشک کن بدی