2777
2789

بیشتر از یه هفتست منو از کار و زندگی انداخته ۲ بار بستری شدم همش دارم سوپ و مایعات میخورم اول که تب شدید بود بعد گلو درد و بدن درد بعد شد سرفه و آبریزش الانم سر درد و معده درد و حالت تهوع دارم 

از دوشنبه مدرسه نفرفتم معلمم دکتر گواهی داد اصلا نمیتونستمم برم در حدی بودم که بستریم کردن بعد یه روز دیگه خانوادم سختشون بود تو بیمارستان بمونم رضایت دادم دراومدم فکر کنم کروناست دکترم گفت ویروس انفلانزاست از دانش اموز هات گرفتی احتمالا 

الانم از سر درد و معده درد دارم به خودم میپیچم هنوز نخوابیدم صبح باید برم مدرسه چیکار کنم ؟

کسی تجربه داره؟ حالت تهوع دارم خیلی کلافه شدم 

شربتی قرصی چی بگیرم ؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

میگن زردچوبه و شیر خیلی خوبه من امتحان نکردم

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

دخترم دو هفته درگیرش بود

اخر دکتر گفت همه داروهاش و قطع کنه

اول سرم تهوع زد

از فرداشم هر ۶ ساعت فقط شربت اندرستون غذا هم فقط کته ماست و آب تا ۲ روز

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوای دردش فقط اب جوش عسل ابلیو و دمنوش آویشن و شربت دیفن هیدرامین

پسرم یه ماه درگیر بود

خدایاشکرت بخاطرهمسرم وپسرم😍تو که تو قلبو وجودم خونه کردی…توکه با اومدنت معجزه کردی!😍
دوای دردش فقط اب جوش عسل ابلیو و دمنوش آویشن و شربت دیفن هیدرامین پسرم یه ماه درگیر بود

دیفن هیدرامینم تموم شده 

الان ابجوش عسل میخورم

اره شیر میخورم برای یکی دو ساعت خوبم

میگن شیر رو با زردچوبه باید مخلوط کنید بخورید .

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
دخترم دو هفته درگیرش بود اخر دکتر گفت همه داروهاش و قطع کنه اول سرم تهوع زد از فرداشم هر ۶ ساعت ف ...

وای سوراخ شدم بخدا نمیدونمم جرا بدرگ شدم برای هر سرم سه چها بار رگ میگیرن 

فکر کنم مدام فشارمم پایین

فردا خوب نبودم میرم درمانگاه خصوصی چیکار کنم 😕

عزیزم هیچی مهم تر از سلامتی  ات نیست 

مدرسه بری هم عملا هیچچچچچ  کار مفیدی نمیتونی بکنی

برو دکتر خوب  حداقل تا سه روز استراحت کن دوباره دوره اش بايد طی بشه 

با آرزوی سلامتی برای همه بیماران 

بچه منم از پیش دبستانی گرفت و مدتهاست  خوب نمیشه بعد سرم و دارو چون بدنش ضعیفه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزم هیچی مهم تر از سلامتی  ات نیست  مدرسه بری هم عملا هیچچچچچ  کار مفیدی نمیتونی ب ...

وای علائمش چیه؟ 

من جدا از خودم بخاطر بچه ها نمیرم دانش اموزام کلاس سوم‌ هستن از علاقه زیاد بغلم میکنند باور کن از در کلاس تا دفتر یهپ ۱۵ نفر بهم چسبیدن ماسک هم میزنم ولی حس میکنم متوجه نمیشن سر املا یا ریاضی نمیتونم با ماسک باشم خیلی سخته لعنتی خوب هم نشدم هرروز یسری علائم جدید دارم

اولش تب داشت الان تبش قطع شده فقط چرک داره و سرفه میکنه هر چقدر هم دارو میدم بی تاثیر امپول میزنم بد ...

دقیقا منم همین بودم گلو درد شدید اولین بار بود گلوم نمیسوخت درد میکرد خیلی عجیب الانم که معده درد و حالت تهوع