2777
2789
عنوان

دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست
اینقد زودجانزن وضعیف نباش. تادلت بخاه بین زن، وشوهرها اول زندگی پیش میا. کینه راازدلت بیرون کن. سیاس ...

حق دارین پیش میاد اما یه ماه ول کنه بره ام پیش میاد ؟! حرف ببره بیاره؟! واقعا گیجم کرده من تلاش میکنم اما رابطه دو طرفس معلومه خانوم با تجربه ای هستین تاپیک طلاق صفحه دوم رو بخونید و بهم نظر بدین

به نظرت منظورشون چیه واقعا

اونا هزارتا منظور دارن. ولی مهم شمایی. پسر اونا براشون مهمه یا نه بهرحال دخالت دارن . شما چی؟ خودت برای خودت مهمی؟؟؟

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارین پیش میاد اما یه ماه ول کنه بره ام پیش میاد ؟! حرف ببره بیاره؟! واقعا گیجم کرده من تلاش میکن ...

عزیزم فدای دلت که گفته ای بی مادربزرگ شده ای. خدالعنت کنداونایی که دل توراشکستن چطوردلشون میاد. منظورم خانواده شوهرت هستن حالا شوهرت کم تجربه جوونه. پدرمادرش چطور دلشان آمده باتوچنین رفتاری رابکنن. ازخداواقعانمیترسن. عزیزم شوهرت اول زندگی بی تجربگی میکنه.شایدچندسال دیگه که انشااله عاقلترشد به خانوادش بگه چراتوی زندگیم موش میدوندید. خودت سیاست بکارببر. اصلا دردل پیش اونانکن. اگرجایی میری همراهت میان باسیاست جوری رفتارکن که مثلا دفه بعدعمرا باهات مسافرت نیان. 

اونا هزارتا منظور دارن. ولی مهم شمایی. پسر اونا براشون مهمه یا نه بهرحال دخالت دارن . شما چی؟ خودت ب ...

من خو‌دمو تا الان نگه داشتم با عذت نفس نمیزارم کسی پاش روش بزاره اما واقعا میخوام منظرشونو بفهمم این نشد بدرک هزار بار خدارو شکر میکنم لازم نیست که بازور تحملش کنم مستقلم یع سقف بالا سرمه پولمم دارم هزاریم بهش محتاج نبستم

عزیزم فدای دلت که گفته ای بی مادربزرگ شده ای. خدالعنت کنداونایی که دل توراشکستن چطوردلشون میاد. منظو ...

بخدا اعصابمو خورد کردن همش فکر و خیال میکنم با سوالام هم خودمو هم خانوادمو پریشون کردم اینهمه ناراحتم کردن سر مسئله چرت

بخدا اعصابمو خورد کردن همش فکر و خیال میکنم با سوالام هم خودمو هم خانوادمو پریشون کردم اینهمه ناراحت ...

عزیزم معلومه شوهرت راخیلی دوست داری. حالا بگوبنظرخودت خداوکیلی توچقدرمقصربودی. کجای کارخودت رامقصرمیدونی.شوهرت الان حرفش چیه. اخرین بارکی دیدیش. لجبازی نکن باهاشون. شاید اونطوری که تودوست داشتی نازت رانخریدن.

عزیزم معلومه شوهرت راخیلی دوست داری. حالا بگوبنظرخودت خداوکیلی توچقدرمقصربودی. کجای کارخودت رامقصرمی ...

اختلافم اینه ار تاپیکم برداشتم گفتم شاید نخونده باشی

بعد چهار سال دوستی ازدواج کردم بهترین سالامون بود دوران دوستیمون بعدش بابام مریض شد و ارزوش بود منو تو لباس عروس ببینه منم گفتم بزار ازدواج کنم دوسش دارم دوسم داره کاش نمیکردم شوهرم تک فرزنده منم تک فرزندم مادرمم هفده ساله از دست دادم دو تامونم از خانواده خوبی هستیم ازدواج کردیم همه چی خوب بود پدر مادرشو به چشم پدر و مادر خودم میدیدم  تا اینکه یه ماه بعد ازدواجمون پسر عمش ازدواج کرد مادرش شروع به مقایسه کردن من و زن پسر عمه شوهرم کرد چون زن اون از فامیلای مادر شوهرمه مشکل همسرم اینه خیلی حرف میبره میاره باعث شده دوتامونم بمونیم که چیکار کنیم  مثلا بهش گفتم میخوام باهم یبارم تنها مسافرت بریم رفته به خانوادش گفته ناراحت شدن گفتم هی به من منت نزار بابام اینا برا من اینکارا رو کردن من میتونم احترام بزارم فقط پدر منم کرده یه خونه خریدن دیگه من دو تا خونه دارم سر اونم میخوای منت بزاری برو خونه رهن کن اینم رفته گفته رفتیم پیش مشاور با زور جلسه دوم با خودم بردم همین که در اومدیم گفته چرت میگه بهترین مشاور ادم پدر مادرن بعدشم مادر بزرگش مریض شد باباش گفت نیارش پیش من خودتون تنها بیاین منم زنگ زدم حالشونو پرسیدم با پدرم بعدش بحث یلدا بود که باباش گفته بود بهش رفت امد نیست در حالی که دو هفته پیش مهمون بودیم چند روز مونده به یلدا نامزدم یهو غیب شد شوهر خالم خالم رفتن حرف زدن چی شده بیاین حرف بزنیم تا امروز ازش خبری نیست نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم ازشون شکسته اگه من کاری کردم بیان بگن اقا ما از تو ناراحتیم انتظار دارن من چیکار کنم بعدش به شوهر خالم شوهرم گفته من سرد شدم از اینده نگرانم مثل قبلا نیستم که هی ببینمش هنش اون زنگ میزنه اینم بهم گفتن از اون روز خودمو نگه داشتم پیام ندادم زنگم نزدم همه میگن صبر کن خودشون بیان بگن دردشون چیه بعد بیست روزم به بابام گفته طلاق توافقی بگیریم این وسط خیلیا رفتن ببینن دردشون چیه یبار نخواستن درد منو بشنون همشم چرت و پرت

عزیزم معلومه شوهرت راخیلی دوست داری. حالا بگوبنظرخودت خداوکیلی توچقدرمقصربودی. کجای کارخودت رامقصرمی ...

من یه سادگی کردم طلاهای خودمو و با سرویس که برام خریدنو با سکه های عقدمو دادم شوهرم میرفتیم مسافرت خونه مام ویلاییه ترسیدم دزد بیاد دادم بزاره گاو صندوقشون بعدم به دعوا خوردیمو دو ماهه پدر مادرش نیستن و خودشم بیست روزه نیست و بحث جداییمون مطرحه امروز یبار زنگ زدم مادر شوهرم برنداشت بعد به شوهرم زنگ زدم اونم برنداشت بعدش مادرش بهم رنگ زد سلام احوال پرسی گفتم والا مهمون دعوتم طلا هامو میخوام هر وقت بگین بیام بگیرم گفت من خونه نیستم زنگ بزنم به شوهرم ببینم چی میگه اس ام اس میدم یه ساعت گذشت زنگ نزد منم رنگ زدم گفتم ببخشیدا من قراره حاضر شم برم گفت زودتر میگفتی دیگه الان من حاییم دو ساعت گذشت پسر دایی شوهرم زنگ زد که اره عمم امانتی داده بهت بدم اومد اره این رسیدم امضا کن گفتم برا طلا های خونه بابام من رسید ازتون گرفتم دادم که رسید امضا کنم گفت من مامورم‌ مذور امضا نکنی باید برشون کردونم امضا مردم کفتم خوب سکه هایی که توش گذاشتم کو اونام خانوادم داده بودن کفت خوب اونام برات النگو خریدن اونارو باید بدی پس منم گفتم به پسر عمت بگو کارش خوب نیست من دارم میرم مهمونی هیچی نداشتم بندازم طلا های خودمو خواستم اونم گفت کاری نکرده اومدم دیدم که اره زمان دوستیمون مثلا گردنبند ظریفی چیزیم بوده گذاشته بودم تو صندوقم برداشتن خیلی ناراحت شدم خیلیا بعدم رنگ زدم خالم و اینا گفتن کاش نمیکرفتی میومدیم ما میگرفتیم گفتم ترسیدم بابام بفهمه بعدشم دوماهه نمیگن این دختر  همه چیش اینجاس  خالم میگه میشه دیگه تو قهر ولی به من خیلییییی برخورده خیلی

من یه سادگی کردم طلاهای خودمو و با سرویس که برام خریدنو با سکه های عقدمو دادم شوهرم میرفتیم مسافرت خ ...

عزیزم توچقدمظلوم واقع شده ای. این خانواده شوهرت نمیدانن مردم چه عروسهای پاچه پاره دارن وتازه قدرشون راهم میدونن.خب طلاهات راخاستی بری مهمونی چیز زوری بهشون نگفته ای. هیچ پیام وزنگ به شوهرت نزن. تاخودشون بیان جلو.اینا آدمهای اهل حساب وکتاب هستن بایدحواست راجمع کنی توی قضیه طلاهاکاملن معلومه. اینامیخان گربه رادم حجله بکشن.متاسفانه بدترین مشکل شوهرته که حرفای بینتون رامیره میگه. فعلا صبرکن تاخودشون چکارمیکنن. اصلابه بهانه ای باهاشون تماس نگیر. فقط بزرگترا رابنداز جلو. اینا انگاربدبین هستن که حتی بهت گفته امضابده وطلاهارابگیر. شوهرت یه بچه بازی، راشروع کرده. خداکنه بفهمه داره اشتباه میکنه. چراخودش رامخفی کرده. کاش مردبودمیومدجلوحرف میزد. 

من یه سادگی کردم طلاهای خودمو و با سرویس که برام خریدنو با سکه های عقدمو دادم شوهرم میرفتیم مسافرت خ ...

عزیزم خیلی متاسفم که مادرت رادرکودکی ازدست داده ای من خودم چهل سالمه ومادرم راپنجاه روزه ازدست دادمه. خیلی ناراحت وغمگین هستم ولی دلم رامیگزارم پیشه دل توکه درکودکی مادرت را ازدست داده ای. تاازغم دلم بکاهد. غم بی مادری بزرگه. توتک فرزند. خیلی سختت بوده. من خاهربرادرهای دیگه هم دارم.خانوادهدشوهرت شرم ازخدا نمیکنن دل توبی مادررامیشکنن. انشاله آشتی کردی باهاشون هیچ وقت محرم دلت وزندگیت آنهارانکن. آنهافقط سواستفاده گری میکنن وبس

عزیزم خیلی متاسفم که مادرت رادرکودکی ازدست داده ای من خودم چهل سالمه ومادرم راپنجاه روزه ازدست دادمه ...

چقدر احساس میکنم شما خوب و مهربونید 😔 از نوع حرف زدن و دلداری دادن و نصیحتای خوبتون معلومه کاش شوهرم درک کنه کارایی که میکنه اصلا خوب نیست بیشتر داره به شخصیت خودش اسیب میزنه قبل ازدواجمون اینجوری نبود بعد از ازدواجمون خیلی عوض شده واقعا من دلم به تکیه گاه میخواست تا بتونم بهش تکیه کنم الان میترسم امنیت ندارم انگار از حرف زدنم میترسم که بره باز برعکس بگه همش دوس داره پشت پدر مادرش قایم شه و نقش بازی کنه

عزیزم توچقدمظلوم واقع شده ای. این خانواده شوهرت نمیدانن مردم چه عروسهای پاچه پاره دارن وتازه قدرشون ...

طلا های خونه پدریمو دادن برا اونم امضا گرفتن طلا های خودشون و کادو های خانواده خودمم برداشتن واقعا براشون متاسفم 

چقدر احساس میکنم شما خوب و مهربونید 😔 از نوع حرف زدن و دلداری دادن و نصیحتای خوبتون معلومه کاش شوهر ...

عزیزم لطف داری. انشاله شوهرت بخودش بیا. فعلا داره بجه بازی درمیاره. واصلادرک نمیکنه که متاهل هست ومسئول. ظاهرا پدر ومادرش راجلوانداخته. خدا انشاله به دل پاکت نگاه کن وهرچه خیراست همان برایت پیش بیاید. خدامادرمن ومادرتورابیامرزد. عزیزم فقط فعلا صبوری کن تاخودشان چه هدفی دارن

عزیزم لطف داری. انشاله شوهرت بخودش بیا. فعلا داره بجه بازی درمیاره. واصلادرک نمیکنه که متاهل هست ومس ...

به نظرتون باهاش بعدا اگه اومدن جلو چه رفتاری بکنم قبلا خیلی بهش ابراز محبت میکردم 

به نظرتون باهاش بعدا اگه اومدن جلو چه رفتاری بکنم قبلا خیلی بهش ابراز محبت میکردم 

عزیزم انشاله هرچه خیراست همان برات بشه. بازم بهش ابرازمحبت کن. ولی خودت راوابسته نشون نده بیش ازحد ازش تعریف نکن. باسیاست رفتارکن. اگر رازی داری بهش نگو. غبیبت خانوادهدوکسانت راپیشش نکن.همیشه بدون خانوادش خانواده خودت نمیشن. دراین دنیا به غیرخدا به کسی اعتمادواقعی نمیشه کرد.