2777
2789
عنوان

دو دلم

237 بازدید | 29 پست

بعد قهر طولانی رابطتون با شوهرتون چجور بوده از دلتون در اومده؟!بالاخره رفتن حرف زدن و شوهرم با دروغاش باز حرف زده اما خالم گفته دیگه حرفاتو باور نداریم اینهمه دروغ گفتی رفتیم از مشاورم پرسیدیم بسه دیگه و چند تا حرف دیگه زدن قرار شده بهم وقت بدیم اما الان دارم فکر میکنم ادمی که یه ماه سر مسئله چرتی دعوا را انداخته ناراحتی به بار اورده ته دلم ازش دیگه خبری نیست انگار دیگه برام مهم نیست یجورایی اینقدر حرف بازی کردن میترسم حتی باهاش چی حرف بزنم اصلا احساس امنیت تو رابطه ندارم کسایی که پستامو خوندن میدونن و کساییم که میخوان بدونن پست طلاق صفحه دوم رو بخونن 

من سعی کردم مستقل بشم پول جمع کنم. باهاشم سعی میکنم بیرون نرم. هرچیزیکه بمن وصلش کنه سعی میکنم کمتر ...

مگه ازدواج کردیم که اینقدر خودمونو متحمل کنیم به این سختی من فک میکردم ازدواج کردم که باهاش یه زندگی ارومو با عشق بسازم الان واقعا نمیدونم بعد این دعوا و بلبشو چجوری میخوام قبولش کنم و نمیدونم میخوامش یانه بی حسم بهش یعنی منی که اینقدر میخواستمش و به این روز انداخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ازدواج کردیم که اینقدر خودمونو متحمل کنیم به این سختی من فک میکردم ازدواج کردم که باهاش یه زندگی ...

ماهم عاشق هم شدیم، همون سال اول همه چی نابود شد. حتما برین مشاوره 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
ماهم عاشق هم شدیم، همون سال اول همه چی نابود شد. حتما برین مشاوره 

رفتیم حرفای مشاورم حرف کرد و دعوا و بحث دیگه میترسم حتی نظر بدم واقعا ازش دلسرد شدم از بچه بودنش از لوس بودنش بی ارادگیش 

رفتیم حرفای مشاورم حرف کرد و دعوا و بحث دیگه میترسم حتی نظر بدم واقعا ازش دلسرد شدم از بچه بودنش از ...

پس حتما برای ادامه زندگی خوب فکر کن. بعدا با بچه حتما برات سخت تر میشه

پس حتما برای ادامه زندگی خوب فکر کن. بعدا با بچه حتما برات سخت تر میشه

نمیدونم اصلا انگار تو برزخم قبلا ارزو داشتم از این ادم بچه داشته باشم الان نه میترسم با این اخلاقش میترسم 

نمیدونم اصلا انگار تو برزخم قبلا ارزو داشتم از این ادم بچه داشته باشم الان نه میترسم با این اخلاقش م ...

چون تجربه دارم میگم، بچه نه تنها اوضاعو بهتر نمیکنه که بدترم میشه! گوش بگیر!!!!!!

چون تجربه دارم میگم، بچه نه تنها اوضاعو بهتر نمیکنه که بدترم میشه! گوش بگیر!!!!!!

هیچ دوس ندارم دستشو بگیرم منی که به شدت بهش علاقه داشتم از چشمم حیلی بد خودشو انداخته

هیچ دوس ندارم دستشو بگیرم منی که به شدت بهش علاقه داشتم از چشمم حیلی بد خودشو انداخته

خدا نخواد ولی گاهی ادما باید تو شرایطی باشن که بتونن بشناسن!!!

خدا نخواد ولی گاهی ادما باید تو شرایطی باشن که بتونن بشناسن!!!

خیلی بد خودشونو از چشمم انداختن توام خواهر من من مادر ندارم مادرشو به چشم مادرم میدیدم باهاش درد دل میکردم همونارو کردن سلاح دل منو شکستن از اعتمادم سو ایتفاده کردن خواستی ناپیک طلاق صفحه دوم رو بخون میفهمی چقدر عذابم دادن

اینقد زودجانزن وضعیف نباش. تادلت بخاه بین زن، وشوهرها اول زندگی پیش میا. کینه راازدلت بیرون کن. سیاست داشته باشی خیلی چیزاحله. دررابطه باهاش ازهرلحاظی سیاست داشته باش وغرورمخصوص خودت راحفظ کن

خیلی بد خودشونو از چشمم انداختن توام خواهر من من مادر ندارم مادرشو به چشم مادرم میدیدم باهاش درد دل ...

خوندم یه قسمتشو، والا منکه غریبه ام و بی طرف، میگم ادامه دادن به صلاح نیس! اشتباه کردی ولی ادامه دادن اشتباه بزرگتریه که مننمیتونم به اخرش خوش بین باشم