2777
2789
عنوان

چه پمادی بزنم رد بخیه نمونده

87 بازدید | 9 پست

۸روزه سزارین کردم نامرد ۲۰ سانت برش سزارین زده کج موج دار.حالا بچه ریز ۲۷۰۰

چ پمادی بزنم ردش نمونه. از روز چند میشه پماده رو زد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از منی که خودم پزشکم و نوک انگشتم قطع شده بود و با همسرم پیوند زدیم و کل پمادای ترمیم کننده بازار رو زیر رو کردم و استفاده کردم بشنو😉✌🏻

فقط پماد R&R درمایونیک

برند سوییسیه

از منی که خودم پزشکم و نوک انگشتم قطع شده بود و با همسرم پیوند زدیم و کل پمادای ترمیم کننده بازار رو ...

ممنون از روز چند بعد زایمان بزنم؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بینیم روو عمل کردم دکترم گفت عسل و زردچوبه رو قاطی کن بزن زدم اصلا ردش نموند

زرچوبه ک روی رد بخیه میمکنه زرد میکنه ک

انگاری هندونه با چاقو دندون اره ایی  چاک داده نامرد

زرچوبه ک روی رد بخیه میمکنه زرد میکنه ک انگاری هندونه با چاقو دندون اره ایی  چاک داده نامرد

همچین چیزی نیست خود دانی پرسیدی جواب دادم میخوایی انجام بده میخوایی نده در ضمن نامرد خودتی

🧶🧶 لگ کمر گنی کبریتی بغل چاکدار رنگ سفید

پارچه ترک 🇹🇷

🧶 برند هیوا

💫 کمر ۱۰ سانتی متر

بدون کش داخل کمر

✅ جنس پلی استر پنبه

✅ سایز لارج از سایز ۳۸ تا ۴۰

✅ سایز ایکس لارج از سایز ۴۲ تا ۴۴

⚡️ قد لگ ۱۰۵ سانتی متر

⚡️ اندازه چاک ۲۰ سانتی متر

💫 کیفیت لگ تضمینی

https://pooshaknovin.com/محصول/لگ-بغل-چاکدار-سفید/