nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 عنوان چه پمادی بزنم رد بخیه نمونده 87 بازدید | 9 پست ۸روزه سزارین کردم نامرد ۲۰ سانت برش سزارین زده کج موج دار.حالا بچه ریز ۲۷۰۰چ پمادی بزنم ردش نمونه. از روز چند میشه پماده رو زد لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم. 1402/10/29 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imback عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 4207 از منی که خودم پزشکم و نوک انگشتم قطع شده بود و با همسرم پیوند زدیم و کل پمادای ترمیم کننده بازار رو زیر رو کردم و استفاده کردم بشنو😉✌🏻فقط پماد R&R درمایونیکبرند سوییسیه
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 از منی که خودم پزشکم و نوک انگشتم قطع شده بود و با همسرم پیوند زدیم و کل پمادای ترمیم کننده بازار رو ... ممنون از روز چند بعد زایمان بزنم؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
golgoliiii5iii عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 6262 من بینیم روو عمل کردم دکترم گفت عسل و زردچوبه رو قاطی کن بزن زدم اصلا ردش نموند
nazaninzahra79 مدیر استارتر عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 من بینیم روو عمل کردم دکترم گفت عسل و زردچوبه رو قاطی کن بزن زدم اصلا ردش نموند زرچوبه ک روی رد بخیه میمکنه زرد میکنه کانگاری هندونه با چاقو دندون اره ایی چاک داده نامرد لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
golgoliiii5iii عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 6262 زرچوبه ک روی رد بخیه میمکنه زرد میکنه ک انگاری هندونه با چاقو دندون اره ایی چاک داده نامرد همچین چیزی نیست خود دانی پرسیدی جواب دادم میخوایی انجام بده میخوایی نده در ضمن نامرد خودتی
pooshaknovin عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 402 🧶🧶 لگ کمر گنی کبریتی بغل چاکدار رنگ سفیدپارچه ترک 🇹🇷🧶 برند هیوا💫 کمر ۱۰ سانتی متربدون کش داخل کمر✅ جنس پلی استر پنبه✅ سایز لارج از سایز ۳۸ تا ۴۰✅ سایز ایکس لارج از سایز ۴۲ تا ۴۴⚡️ قد لگ ۱۰۵ سانتی متر⚡️ اندازه چاک ۲۰ سانتی متر💫 کیفیت لگ تضمینیhttps://pooshaknovin.com/محصول/لگ-بغل-چاکدار-سفید/