2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 7925 بازدید | 60 پست
۴میلیون  همون بار اول باردار شدم ممکن هم بود حتی بار سوم هم نشم

خیلی خوبه. درکل هزینه اش شد ۴ درسته؟؟ منم تو فکر بچه سومم نمی‌دونم والا ولی شوهرم مصمم میگه نه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به سلامتی،مبارک باشه کجا و پیش کدوم دکتر آی یو آی کردید؟ سابقه موفقیتش توی تعین جنسیت بالاست؟

فک نکنم آخه همه جا ۷۰ تا ۸۰ درصده 

ولی دکترش برا ناباروری خیلی عالیه 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
چطوریه ؟ یعنی نگاه کردن دیدن دونه به دونه اسپرما کدوم کروموزوم y داره اونو تزریق کردن داخل رحم؟

نه درصدی هست 

اسپرم های که سبک و پرتحرک هستن رو از اسپرم های سنگین جدا میکنن 

ولی احتمال خطا داره در حد۲۰درصد 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
ای  وی اف منظورتونه؟اخه ای یو ای چه جوری تعیین جنسیت میکنن

بعضی دکترا انجام میدن ولی اصلا مطمین نیست

اگ درست دربیاد میگن دیدی کارمون درسته اگ اشتباه دربیاد میگن خطا داره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
دوتا بچت دخترن یا پسر 

دوتا دختر دارم🙈

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
دعا کن منم جنسم جور سه  هم دختر دوست دارم هم پسر  کار خاصی کردی مثلاً رژیم ؟

انشاالله که اونجوری که دوست داری بشه ..

به نظرم دختر هرچی بیشتر بهتر  

نه کار خاصی نکردم ولی دکترم بهم کلومیفن داد شنیده بودم که باعث دخترزایی میشه ولی نمیدونم درسته یا نه ، اصلا به این قصدم نخوردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه درصدی هست  اسپرم های که سبک و پرتحرک هستن رو از اسپرم های سنگین جدا میکنن  ولی احتمال ...

عاها که اینطور ایشالله که پسر بشه بلافاصله برای وام و زمین اقدام کنین شاید الان نیاز نداشته باشین ولی همه گرفتن بعدا به کارتون میاد

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.