هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اطرافیان ذوق و شوق خودتو بچه هاتو ببینن چیزی نمیگن...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بچه سومم نه روزشه خیلی ها عیبم کردند ولی من شرایط خودم رو دیدم و رو تصمیمم مصمم بودم که لازم دارم سومی رو
الان هم دیوانه وار عاشقشم
اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید