2777
2789
عنوان

بچه ی سوم

7925 بازدید | 60 پست

کیا دوتا بچه دارن و سومی رو باردارن ؟ 

بچه ی سوم رو باردارم به هیچکس نگفتم چون همش می‌خوان نظر بدن 

یا اینکه بگن دختره پسره 

بنظرتون چه موقع بارداری م رو بگم 

راستش دوست دارم سومی پسر بشه چون دوتا دختر دارم 

آی یو آی تعیین جنسیت کردم 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر موقعه رفتی آنومالی

میترسم ویار شدید داشته باشم و تابلو بشم همه بفهمند 

چون خیلی بد ویار هستم 

هنوز ۵هفته هستم دعا کن ویار نداشته باشم بعدها 

مبارکه🥰🥰

چقد بچه خوبه. من بچه دومم خیلی اذیتم کرده و میکنه. نابودم،، وگرنه حتما سومی هم میاوردم

میتونی بزاری وقتی جنسیتش مشخص شد اطلاع بدی

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

چقد هزینه شد تعیین جنسیت 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اره ولی ۸۰درصد ۲۰درصد خطا داره

چطوریه ؟ یعنی نگاه کردن دیدن دونه به دونه اسپرما کدوم کروموزوم y داره اونو تزریق کردن داخل رحم؟

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

من

دوتا پسر دارم الحمدالله سومی دختر شد  

اطرافیان ذوق و شوق خودتو بچه هاتو ببینن چیزی نمیگن...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه سومم نه روزشه خیلی ها عیبم کردند ولی من شرایط خودم رو دیدم و رو تصمیمم مصمم بودم که لازم دارم سومی رو 

الان هم دیوانه وار عاشقشم

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

من دوتا پسر دارم الحمدالله سومی دختر شد     اطرافیان ذوق و شوق خودتو بچه هاتو ببینن چیزی ...

دعا کن منم جنسم جور سه 

هم دختر دوست دارم هم پسر 

کار خاصی کردی مثلاً رژیم ؟