2777
2789
عنوان

عروس 13 ساله؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 103 پست

تو شهرستان ما این تقریبا عادی حساب میشه ما تو فامیل 11 سالم داشتیم

یعنی من که 18 سالمه به نظر عمه هام ترشیدم 

در صورتی که من درس خوندن دوست دارم واصلا دوست ندارم ازدواج کنم به این زودی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتم با دایییم تو اینستا پست نگا مبکردم اکثر پست های اکسپور این ازدواج زود دخترا بود بعد داییم یه ب ...

اخعی نمیزارن که والا بعضی مردا هم دوتا سه تا دارن  به امثال دایی شما نمیرسه 

همین دیگ کلا ابچه تو هر  سنی ممکنه فقط خوبی های ازدواج و ببینه شام فلان جا فلان کادو فلان استوری  ...

پدر ومادر بنظرم مقصرن تا دختر بچه حالا بگو هر چقد هم کار بدی کرده دختره تا پدرومادر جار نزنن کسی نمیفهمه  ومن اگه تو دخترم همچین رفتارایی ببینم صدرصد از هر نظر محدودش  میکنم و تا حداقل ب سن ۲۰ سالگی نرسه نمیذارم ب ازدواج فک کنه هر چقد اون لحظه بخواد ازم متمفر بشه 

وای باور کن داشتم دیوونه میشدم خودمم افتاده بودم به غلط کردن از اخر گفتم ان شاا... مدارج بالاتر تا و ...

به زوور میخواان بگن ما کودک همسرای خوبی هستیم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یادمه زمان دبیرستان ما یکی دوستان شوهر کرده بود مدیر دیگ قبولش نکرد میگفت باید بره مدرسه دیگ خوب مید ...

البته الان عوض شوهر بعضی ها دوس پسر دارن. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
الان میان میگن نه خیلی هم خوبه ماهم توی ده سالگی ازدواج کردیم الان متخصص مغزو اعصابیم کلی پیشرفت کرد ...

بله خیلی هاشون حس خوشبختی دارند.

متوجه زمان و موقعیت نیستند.

مثلا همسر بسیار خوبی دارند اما سن نوجوانی حتی برای همسر خوب داشتن هم مناسب نیست.چون باید فرد با درون خودش به توافق برسه و این در سن نوجوانی اصلا رخ نمیده.اوج کشمکش روح و جسم با زندگی در اون دوران هستش...علاقه مندی ها هم تو نوجوانی نسبت به ۲۰ سالگی به بالا بسیار متفاوت میشه...

اونهایی که همسر دارای اختلال هم دارند، فکر نمیکنن که مشکلی هست. پیش خودشون میگن که خب همه همینن. 

ببین چقدر تو تاپیک ها به افرادی که همسر خوبی دارند میگن : دروغ نگین شما زندگی افسانه ای ندارید...

در حالیکه زندگی افسانه ای نیست بلکه اصول زندگی مشترک همین هستش ..‌

یا میگن  همسرتون بی غیرت هستش که میذاره برید بیرون و ...در حالیکه حق طبیعی زن هستش و خیلی موارد دیگه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه کاربری هست که ۱۹ سالشه یبار جداشده تاپیک دعا و..میزنه که به عشق جدیدش برسه🤔

اکثرا هم میگن چون جداشده حق زندگی نداره!؟؟!؟!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
من 17 سالمه هنوز حس میکنمم اصلا خودمو و اتاقمو نمیتونمم کنترل کنمم⁦🙂😂 بعد ازدواج داخل سن 13 سالگی؟ ...

کلا ازدواج بلوغ میخواد مامان من همیشه میگه زمانی که ازدواج کردی مطمن شو عقلت کامله چون ازدواج کنی بعد اون دیگ عقل نمیتونه یاد بگیره فقط میتونه تجربه کنه

اخعی نمیزارن که والا بعضی مردا هم دوتا سه تا دارن    به امثال دایی شما نمیرسه

اره حالا من ک خاستگار نداشتم باشم مشکلی  نیست کلا ۱۷ سالم بیشتر نیست ولی داایییم  و جالبه پسر خالم هم سن من بود بهش زن دادن البته بگم دخترای کم سن سال راحت با بدبختی میسازن.....  ولی چون داییم دنبال دختری بالای بیست پنج ساله بهش نمیدن و گرنه اگ سنش کمتر بود با یه دختر سیزده ساله  راحت ازدواج میمرد با بدتربن شرایط هم می ساخت البته خود اون دختر ک عقل نداره رویا ها هدف هاشو  گذاشته کنار و خود منم زیر بیست سال ازدواج نمبکنم اگر چه یه نفر هست ک خیلی اصرار داره ولی خب من گفتم کم کمش دوسال دیگ الان هدفم چیز دیگس و خودشم سنش کمه  نمیحام هدفم و ارزوهامو به ازدواج بفروشم  اگرم دوسم  داره  باید صبر کنه تا به هدفم برسم و منو به موقیت  حل بده

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بله خیلی هاشون حس خوشبختی دارند. متوجه زمان و موقعیت نیستند. مثلا همسر بسیار خوبی دارند اما سن نوج ...

میدونی هوش بالایی ندارن اصولا

چون وقتی میخوان دفاع کنن 

میگن از دوست پسر دااشتن ک بهتره!!

یعنی کارشونو با یه کار اشتباهترر مقایسه میکنن

خودشونم قبول دارن ک تو باتلاق دست و پا میزنن...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤