2777
2789

دستکاری نکن

حساس نشو

روش عسل آبلیمو بزن

گرمیجات نخور

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستکاری نکنحساس نشوروش عسل آبلیمو بزنگرمیجات نخور

اصلا گرمی جات نمیخورم

حتی شیرینی جات و شوری و چربی هم نمیخورم

اما از وقتی که امپول کورتون زدم یه دونه جوش ریز میزنم یه ماه طول میکشه که بره تازه بعد یک ماه هم بازم هست

اصلا گرمی جات نمیخورمحتی شیرینی جات و شوری و چربی هم نمیخورماما از وقتی که امپول کورتون زدم یه دونه ...

کورتون هورمونیه ضرر داره

یه پاکسازی کبد لازمین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

دستکاری نکنحساس نشوروش عسل آبلیمو بزنگرمیجات نخور

عزیزم شما میدونی که جوش ناشی از کورتون بعد چندماه میره؟

من خردادماه هشت تا امپول کورتون توی یه هفته زدم و بعد اون تا الان جوش میزنم

عزیزم شما میدونی که جوش ناشی از کورتون بعد چندماه میره؟من خردادماه هشت تا امپول کورتون توی یه هفته ز ...

مشکلات پوستی بخاطر درگیری کبد هست و کورتون هم که خودتون میدونید زیاد جالب نیست ، شما گفتم باید پاکسازی کبد و اصلاح مزاج انجام بدین

نمیدونم حالا بخاطر چه مشکلی این همه کورتون زدین

خواستین میتونم براتون مزاجشناسی و زبانشناسی انجام بدم

چطوری کبد رو پاکسازی کنم؟

بعد مزاجشناسی و فهمیدن ریشه مشکلات با یکی ی گیاهان دارویی پاکسازی انجاممیشه

مشکلات پوستی بخاطر درگیری کبد هست و کورتون هم که خودتون میدونید زیاد جالب نیست ، شما گفتم باید پاکسا ...

بخاطر وزوزگوش کورتون زدم

من الان بهتون توی تلگرام پیام دادم میشه که بیاین تلگرام

مشکلات پوستی بخاطر درگیری کبد هست و کورتون هم که خودتون میدونید زیاد جالب نیست ، شما گفتم باید پاکسا ...

من رفتم پیش متخصص طب سنتی واسم دوره پاکسازی کبد نوشته دارو داده الان یک ماه بیشتره دارم میخورم ولی صورتم خیلی خیلی بیشتر جوش میزنه اونم فقط رو گونه هام. پر شده به نظرت طبیعیه یا ول کنم؟

من رفتم پیش متخصص طب سنتی واسم دوره پاکسازی کبد نوشته دارو داده الان یک ماه بیشتره دارم میخورم ولی ص ...

خب من شرایط شما رو نمیدونم ولی اینو میدونم که جوش بخاطر گرمی کبد هست

میتونی عکس زبان برام بفرستی من نگا کنم بگم مشکل چیه

۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ واتساپ