یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
داشتم با دایییم تو اینستا پست نگا مبکردم اکثر پست های اکسپور این ازدواج زود دخترا بود بعد داییم یه بغض کرد گغت هیی ۴٠سالمه هیچ جا بهم زن نمبدن میگ خونه نداری زمین نداری اینا و الکی ناز میکنن بعد پسره ۱۸؛ساله زن داره هععیییی
تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
طفلی سنش جوری بود کک ب قول خودت کرم ریختنا روش اثر کرده
همین دختر عموم ومادرش واس خودشون اعجوبن بعضیا میگن بچس ولی بش میگم همین بچه میبرتت لب چشمه و تشنه برت میگردونه جشن نامزدی برادرم دقیقا پسط،کرونا بود اونم تو خونه وتابستون بود وهوا خوزستان ک نگم واست منم ب شدت ادم استرس وترسویی بودم از کرونا تاپیکامو بخونید متوجه میشید واس همین زیاد نمیرفتم تو شلوغی و دور عروس داماد اخر شب مامانش گفت سحر میگه فلانی نم چشه انگار پوزش پره ونارحته بش گفتم همتون در جریان ترس کن از کرونا هستید سحر هم جا اینکه حواسش ب من باشه بذار با نامزدش خوش بگذرومه
موقع امتحان دخترم همین دی ماه منتظرم بودم بیاد. دخترم کلاس هشتمه. بعد یه دختره اومد تو حیاط منتظر بو ...
یادمه زمان دبیرستان ما یکی دوستان شوهر کرده بود مدیر دیگ قبولش نکرد میگفت باید بره مدرسه دیگ خوب میدونست اینا رو نشون بده هممون میشیم ارسطو فیلم پایتخت
بعضیا رسم خانوادگیشونه و دخترو پسراشون زود بزرگ میشن
اما شخصا این سبک رو نمیپسندم
تو فامیلای همسرم زیاد دیدم
بچه هاشون با بچه های ما فرق میکنن خودشونو بزرگ حساب میکنن
زودیم دنبال ازدواجن
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....